Bola som sprosta

Príspevok v téme: Bola som sprosta
janamoh12

Mala som pomer s kolegom, ale zacala som aj nieco viac citit k nemu. Skoncilo sa to vsak zle, v januari mi poslal sms,ako so mnou nechce mat nic a zablokoval ma, a to som mu len nebola ochotna hned dat. To bol zrejme dovod ukoncenia pomeru,detinske. Ok, mala som tazke obdobie,ale pozviechala som sa s tym,ze kaslem nanho. Mam aj iny problem,ktory ma dost zerie a neviem,ako ho vyriesit a na konci marca som mala kvoli tomu depresie. Prave v ten jeden den,ked som bola mimo,mi ten idiot znova zavolal,ci k nemu nepridem. Proste som zlyhala,lebo som v rom momente nechcela byt sama a prisla som k nemu.Zas sme to tahali jeden mesiac a zrazu ma.z nicoho nic,bez akehokolvek dovodu, zablokoval. Komunikovat nechcel. Nechapem,zas sa citim ako ta najsprostejsia krava na svete,ze som sa zas nechala nim vyuzit. Chapem,ze islo len o to jedno,ale to nema ani trochu gule mi povedat do oci,ze nechce v tom dalej pokracovat?Ze si mozno niekoho nasiel?Som dospela zena a pochopila by som to.Nechapem vsak zablokovanie a ignoraciu zo dna na den bez dovodu. Mozno je to jeho pomsta,kedze na zaciatku chcel on viac a ja nie. Fakt nechapem jeho rozumove pochody. Moze mi to nejaky chlap pomoct pochopit?

Libertz

daniela2: no ja skor aj dost sledovavam videa v AJ vselijake na taketo temy a dost aj komentare citavam kde ludia resp. hlavne chalani pisu svoje skusenosti a podobne. A tiez aj na inych forach vselikde som sa docital vselico.

danicka

Možno si nebola jediná, ktorú takto ťahal a proste nechcel, aby sa to tá druhá dozvedela. S tým čo sa už stalo nenarobíš nič, ale tak máš to ponaučenie do budúcna a dúfam, ak sa ti niekedy ešte ozve, tak že potom už nenaletíš

daniela2

Libertz, o ženách takúto informáciu zatiaľ nemám, ale zrejme to hovoríš z vlastnej skúsenosti alebo zo skúsenosti Tvojich kamošov, takže to vieš lepšie.

Libertz

daniela2: toto neni o pohlavi, by si sa cudovala kolko mladych zien takto ghostne. Ked sa teda bavime o ghostovani vseobecne.

daniela2

Som síce žena, ale na vysvetlenie správania nepotrebuješ vyslovene muža. Veľa mužov nie je schopných komunikovať na rovinu. Ženy sa chcú stretnúť a rozísť tvárou v tvár, lebo to tak považujú za správne, a muži sa jednoducho neozvú a urobia zo seba mŕtveho chrobáka, lebo si nechcú rečami a emóciami komplikovať život. Nehľadaj za tým inak nejakú (ne)morálnosť, je to skôr zbabelosť, nič viac. A taký SraĽko Ti predsa nestojí za to, aby si bola kvôli nemu smutná.

Ani Ty sa už ďalej neobviňuj: uč sa z vlastných chýb a v budúcnosti budeš múdrejšia.

Libertz

Kolko mas rokov? Co natom nechapes? proste cely cas ta chcel len na jedno a nema k tebe realne ani ten najmensi respekt. Ty si sa nechala vyuzit. A este sa cudujes ze si ta blokol znova ked predtym uz to urobil. Zasnem akoze nad naivitou niektorych ludi...