Lexaurin

Príspevok v téme: Lexaurin
Nika99990000

Dobrý deň, približne mesiac užívam na odporučenie obvodného lekára 1,5 mg lexaurinu jeden krát denne kvôli uzkostnym stavom, vnútornom nepokoji. Na spanie mi bol predpisany neurol 0,25 mg 1 tableta pred spanim. Ale kedze zaspim normalne neurol neberiem.Mam pocit ze lieky mi nepomáhajú, počas dňa zazivam taky zvláštny pocit ktorý Vám neviem ani opísať citim ze tak zvláštne vidím ,veci okolo mna sú ako keby nereálne pritom viem , že je to reálne..potom nastupi uzkost a uz cítim ze je zle..alebo keď vyjdem von do jasného svetla. Je to veľmi nepríjemné a ťažko sa to opisuje. Myslíte že je to spôsobené mojou úzkosťou alebo to môže spôsobovať lexaurin. Chcela by som ho vysadiť, chcem sa spýtať, či ho môžem po mesiaci sama vysadiť ci je možné po takej dobe mat abstinenčné príznaky? K psychiatricke som objednaná za necelé dva týždne, Viete mi dovtedy niečo poradiť, poprípade ako mam postupovať s úzkosťou.
Ďakujem vopred za odpoveď
Pekný deň

ahjajjaj

ahoj,
lieky užívaj podľa predpisu - oni hneď neúčinkujú ešte tak, akoby mali, organizmus si pár mesiacov privyká novému biochemickému zloženiu mozgu. Lexaurin by Ti mal proti takýmto stavom pomáhať. Hovor o tom so svojím psychiatrom. To, čo opisuješ sú poruchy vnímania spôsobené úzkosťou alebo asociatívnou poruchou osobnosti, čo je psychické ochorenie. Okrem toho Ti odporúčam užívať vitamín D. Prirodzeným spôsobom napomáha dobrému fungovaniu hormónov v mozgu a po jeho užívaní sa mali psychiatrickí pacienti zo štúdií preukázateľne lepšie.
Dokonca u mnohých psychiatrických pacientov bol spozorovaný nedostatok tohoto vitamínu, takže tam nejaký súvis byť musí.

Psychonaut

lexaurin bromazepam je dost navykový ale existuju ešte aj 3mg naštastie maš 1.5 ... ako je možne že psychiatrička ti predpisala iba benzodiazepiny ... vačšinu sa cez den uživa iný typ antidepresiv ... a benzak iba ked tak na spanok alebo pri nahlých uzkostiach ... na spanok je dobrý oxazepam ak chceš najmenej navykový benzodiazepin učinkuje až približne po hodine ... a neurol je tiež navýkový

Omen

Každý z nás je iný, inak reaguje na lieky, čo jednému pomôže, druhému môže zhoršiť stav. Ak sa tvoj stav po Lexaurine zhoršil, potom je to práve on, čo môže za tvoj stav. Vysadenie konzultuj ale s lekárom, ktorý ti ho predpísal.