Kamarat sa zmenil k horsiemu

Príspevok v téme: Kamarat sa zmenil k horsiemu
Zadumana

Ahojte, s kamaratkou mame spolocneho kamarata a kolegu v praci, tesili sme sa vzdy na dni, ked sme mali cas pokecat ked bol kus klud, co u nas bohuzial hocikedy nie je, alebo sme aj chodili do mesta obcas, ale len tak pokecat. No potom prisla nova kolegyna a pred nou nas dost zhadzoval, (asi sa mu paci, ale budis, jeho vec ), len nas sa to dotklo. Kedysi bol mily a vtipny, teraz chce len pozornost, predvadza sa, ma huste reci, ako keby dostal druhu pubertu a uz nam to die poriadne na nervy. Kamoska ho uz nemoze vystat, ja ho mam stale rada ako kamosa, ale tym padom sa ma jeho spravanie nemilo dotyka.Dokonca mam pocit, ze som sa mu zhnusila.Nepisem ako 15rocna, ale ako dospela zena po 30tke a naozaj pisem kvoli kamaratovi, s ktorym nic intimne nemam , ani nechcem, ani on mna nechce, chcem ho za kamosa ako to aj bolo. Je mi niekedy smutno bez tych nasich reci, interneho humoru atd., proste som prisla o kamosa. Nechcem byt dotierava, nech sa mu neprotivim. Tamtu novu len nekriticky obdivuje, pre mna za mna, nech si robia co chcu. Mam ukazat svoju zranitelnost ?Dakujem za rady. Aj ked asi mate chut ma vysmiat, ze riesim blbosti - on mi naozaj CHYBA ako kamarat a chcem viac jeho uznania.

Bibis1

Zadumana Jedna dobra rada na zaciatok - stara dobra ignoracia. Poviem ti pravdu, ze ta vie robit s ludmi vela. A vo vacsine pripadov ucinkuje a ludia sa zvyknu spamatat. A ak sa nespamata, dobre pre teba. Aspon konecne zistis, ci ako priatel skutocne stoji za to. Ale vazne, ak ta pred ostatnymi zhadzuje, co je to uz len za priatela? Vykasli sa nanho, spoznavaj inych ludi, je ich more. Aj tych dobrych.

Van-ness

No zial niekedy sa take veci deju a myslim si ze taky clovek by ta len oberal o energiu a pozornost daj tomu cas mozno sa spamata.

linkremake

www.goblogsandarticles.com
A man was going to the house of some rich person. As he went along the road, he saw a box of good apples at the side of the road. He said, "I do not want to eat those apples; for the rich man will give me much food; he will give me very nice food to eat." Then he took the apples and threw them away into the dust.
He went on and came to a river. The river had become very big; so he could not go over it. He waited for some time; then he said, "I cannot go to the rich man's house today, for I cannot get over the river."
He began to go home. He had eaten no food that day. He began to want food. He came to the apples, and he was glad to take them out of the dust and eat them.

Nighthawk

Myslím že s takýmto kamarátom iba strácaš svoj čas a energiu.
Na tvojom mieste by som ho poslal kade ľahšie.keď ťa zhadzuje,pred ľudmi tak to nieje naozajstný priateľ. a ani sa mu nevtieraj a nevyžaduj jeho pozornosť.nájdi si niekoho kto ťa bude,rešpektovať a mať naozaj rád.