Tabletka po sexe

jarmila1

Anria 44 Priznam sa, ze raz som tiez tuto tabletku pouzila a povedala som si, ze nikdy viac. Rozhadzalo mi to cely cyklus a ani gynekologovia to vobec neodporucaju. Cize aj tie tvoje sprievodne znaky su uplne bezne.

almia

no neviem, tiež mám skúsenosť a mne to asi dve nasledujúce menštruácie rozhádzalo, neprišli tak ako mali a aj trvali inak.

grilda05

Raz v zivote som si ju dala lebo proste pre istotu, mladost pochabost ako sa hovori a uz veru ziadne take nehrozi :D Nastastie mi to cyklus nerozhadzalo ale nebolo mi to obdobie dobre vobec.

jaskova

aj som o tejto tabletke citala to je taka chemia a taky bordel ze fakt pokial sa tomu da vyhnut nedavat si ju, lebo rozhadze telo.

Viola222

Ahoj. Mne sa stalo raz ze som si dala tabletku po a mala som hrozne bolesti. A to som mala po menzese a jeden den po menzese som si davala tabletku po kedze sa stalo nehoda tak pre istotu. Ako som si ju dala tak do 5 dni som zacala znovu krvacat na 9 dni a potom normalny menzes sa dostavil vtedy kedy mal...ale cely mesiac som sa citila ako uplne rozbita...a tam dole hrozne bolesti po tabletke. A aj prsia ma boleli hrozne aj hlava ma bolela.

zemlicka32

A nemáš niekedy teraz dostať MS že by to mohlo byť aj z toho? Ale je pravda že tá tabletka nie je nič dobré pre telo.

susana33

len tak, ze si na to zvyknes. ale to netrva zase nejak dlho. treba len vydrzat. ta tabletka je sama chemia, takze tak.