Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Postavit sa pri bolesti v krizoch

Príspevok v téme: Postavit sa pri bolesti v krizoch
iggzikof

Dobry den, dnes som uz druhy den na posteli a neviem sa postavit. Je to uz 8mi den co som prechladnuty,.. predvcerom Ked ma sice kriza boleli som sa vedel postavit no Ked som si v kuchyni robil caj a kychol si mi to podlomilo statie v kolenach a kriza poriadne rozboleli, Kym som sa nejako ustabilizoval kychol som druhy Raz a uz som bol na zemi na kolenach. Dako som asi Po 5tich minutach cez zatate zuby sa postavil a dokopy 30minut mi trvalo Kym som sa dostal do postele... Teraz beriem flector a mydocalm. Pred chvilou som sa skusal postavit podla videi v utube, sice sa mi to na milisekundu podarilo no hodne silno ma tam pichlo ze som neudrzal pozu a padol spat do postele.. zajtra to budu uz tri dni bez vyprazdnenia stolice, dake rady? Vopred dakujem

Liammaison

A systematic review aims to provide an in-depth prospectus of the applicable literature resources on your research topic. Find relevant studies, papers, and publications in the field, broaden the knowledge on your subject, get useful insights.

Najčítanejšie články