Prekvapenie

Príspevok v téme: Prekvapenie
Lovap

ahojte,

stretával som s jednou babou (30 ročná single mom), videli sme sa cca 5 krát. A stala sa taká situácia: písala mi že ide do mesta do parku, ja som jej napísal že akurát nie som doma, ale asi o hodinu na to som tam prišiel, chcel som ju prekvapiť. No keď som prišiel do parku tak som ju videl ako leží na deke a vedľa nej leží chlap. Neležali na sebe ani nič, proste len vedľa seba, ale tak viete si predstaviť čo som si pomyslel.
Odišiel som, napisal som jej že som ju chcel prekvapť ale sám som ostal prekvapený. Odpísala mi že to bol kamarát ktorý išiel okolo a zastavil sa pri nej a že nerobí nič zlé.
Deň pred tým sme boli spolu vonku, všetko bolo v pohode, ešte v ten večer sme si písali, ukázala mi kam by chcela ísť nabudúce.
No potom zistila že som sa kedysi stretol s jednou babou čo pozná a hneď začala výsluch, kde sme sa spoznali, čo sme spolu mali aťd... a ďalej nasledovali výčitky že ako je možné že ja 30 ročný chlap idem von s 23 ročnou mladou šťandou, že si o mne myslela že som rozumný ale pritom som že vraj zúfalec ktorý behá za ženami v celom okrese a je mu jedno či je mladá / stará.
Absolútne som nechápal, napísal som jej že sme spolu nič nemali, len sme sa spolu prešli a rozpravali sa aj to bolo mesiace dozadu. Raz som jej napísal správu až na obed a hneď prišiel zdrb že som jej nenapísal hneď ráno že na ňu kašlem, vysvetlil som jej že som mal toho veľa, že som jej chcel napísať az na obed keď budem mať viac času ale to brala ako výhovorku.
A všetko je už teraz pre ňu uzavreté, už sa nechce ani stretnúť ani sa o tom baviť. Z mojej strany bol problém ten,
že som chcel ísť na to pomalšie ako ona. nemám dobré skúsenosti keď sa do niečoho hrniem (po prvom stretnutí sa ma spýtala či by mi nevadilo chodiť od nej do práce), čo som jej aj hneď na začiatku vysvetlil ale napísala mi že mi dala veľa času (tých 5 stretnutí) a už so mnou nechce nič riešiť.

čo si o tom myslíte?

fonte

Dotycna bola prichytena s druhym, potom nastalo typicke najlepsia obrana je utok.
Nema rada prekvapenia, lebo kto by chcel byt zostat takto prichyteny na hruskach.
Typicka dnesna radodajka, takych je kvantum. Neriesit, zabudnut. Este s deckom, brrr.

Ldok

Dotyčná sa správa ako 13-ročna puberťačka a nie ako 30-ročná zrela žena. Nečudo, že ostala slobodnou matkou. Od takej ruky preč.

snejty

Tak skus popremyslat. Prestan sa koncentrovat len na seba a skus sa vzit aj do pocitov inych ludi. Prekvapenia malokedy prinasaju prijemne pocity. Je zakladnou slusnostou vopred oznamit, opytat sa, dohodnut sa.

snejty

Ze spolu nechodite a tym padom nazaj neurobila nic zle. Ved nakoniec sa v tom parku zrejme len rozpravali. A ty nemas co prekvapovat ludi, ale normalne dat vediet, ze sa chces stretnut a ci jej to vyhovuje.