Vztahy

Príspevok v téme: Vztahy
Kuka

Ako by ste riešili keď ste nikomu nič nespravili,len to že sa rozprávate s určitými ľuďmi ktorých dotyčný nemusí ,,,,a on sa s vami kôli tomu nerozpráva,proste povedal že s či nič nechce mať .
Na druhej strane s nami nič nechce mať ,ale chodí tu ,rozpráva o nás že tu nemá za kym chodiť a pritom sa tadiaľto premáva autom.
A druhá otázka ,,,ako prestať myslieť čo si o tebe myslia ľudia ,ako to vyhodiť z hlavy vonku a žiť

Samuel22

Ahojte ,Volám sa Samuel a pochádzam z okolia Partizanske. chcel by som napísať pár viet. Viem že toto neni zoznamka no videl som tu pár ľudí ktorý tiež hľadali šťastie I tu . Nakoľko sa mi ťažšie hľadá partnerka skúsim tu možnosť a napíšem aj tu pár viet. Rád by som spoznal dievča ktoré by bolo hlavbe úprimne ako ja a trochu veselé ,s ktorym by som mohol tráviť voľný čas kdekoľvek by sme išli , na výlety ,prechádzky ,spoločné zážitky niekde v príjemnom prostredí .Dievča s ktorou by som si vedel rozumieť , ktorá by vo vzťahu preferovala tieto štyri dôležité veci.Dovera ,vášeň úprimnosť a láska .Čo sa týka toho čo je u mňa prednejsie tak ja sa predovšetkým snažím vypočuť tu danú osobu a záleží mi na tom aká je tá osoba povahovo v mojej prítomnosti než aby som sa ihneď sústredil na vzhľad.alebo štýl obliekania .Verím že sa takéto dievča nájde a ak sa nájde dúfam že ti budem môcť vyčarovať úsmev na tvojej tvári ,a ligot v očiach po celé dni čo budem môcť byť pri tebe . A na Záver možno nie som najdokonalejši a najmúdrejší ale čo sa týka srdiečka ,tak to mám na správnom mieste .? Budem rád ak napíšeš . A zvyšok si napíšeme keď tak v súkromnej správe na Instagrame ak budes mať záujem .

ahjajjaj

ahojte, mňa z tohoto napadol výlet s deťmi a s mojou mamou v Sedmohradsku. Boli sme tam v soľnej bani a deti sa chceli silou mocou člnkovať v tamojšom soľnom jazere. Tak sme nasadli do člna, ale nikto z nás nevedel veslovať. Takže sme sa točili dokola, a išli sme úplne iným smerom ako sme chceli. Potom sa to už trochu zlepšilo, ale každý sa na nás smial. Mama bola pohoršená, že čo si o nás ľudia mysleli. Tak syn povedal, že on vesloval prvýkrát v živote, a že dobré na tom celom je, že sme to aj tak aspoň vyskúšali a keď sa na nás smiali, tak im tú dobrú náladu z nás dopraje, my sme si to aj tak užili.

daniela2

Je to o tom, čo si kto myslí o sebe samom. Keď si ja sama verím a poznám svoju hodnotu, je mi totálne fuk, čo si myslia ostatní, veď každý sme nejakí.