Solarko- opalovanie

Príspevok v téme: Solarko- opalovanie
Tiffany13

Ahojte, tato tema mieri skor na zeny. Chcela som sa opytat na vase skusenosti s opalovanim sa v solariu. Ja som velmi bleda od prirody a velmi tazko sa opalim pocas leta hoci som cele dni na slnku. Ak ste teda navstevovali solarium po kolkych navstevach vas chytilo opalenie? Pripadne kolko minut v solarku je vhodnych a zdravych na to aby ma chytilo? Dakujem za odpovede.

Josipe

Určite sa zbytočne nevystavovat slnečným lúčom a solarko by som tiež nevidela ako riešenie. Ale čo ti môžem odporučiť a co mam vyskúšané na sebe. Skus zaradiť do jedálnička potraviny s vysokým obsahom betakarotenu. Napr. mrkva, červená paprika, špenát, brokolica, tuším aj nejaká odroda melonu.. je tých potravín viacej
Daj si to vyhľadať na Google. Ja som celkovo menila svoj jedálniček kde som pridala viacej zeleniny všeobecne a dosť často som jedla práve tie vyššie spomenuté potraviny. A odvtedy sa cez leto rýchlejšie aj krajšie opalim. Mňa len tak chytí a stačí mi byť na slnku aj 20 minút. Kedysi ma tak ľahko neopalilo. Myslím si ze to môže byť práve tou zeleninou. Nič iné som nemenila a nepoužívala som žiadne kraviny na rýchle opálenie. Teraz je toho veľa. Tuším nejaké špeciálne oleje po ktorých sa ze vraj rýchlo opalis. Len čisto stravou sa mi to podarilo. Ale čo platilo na mňa samozrejme nemusí platiť aj na teba. Ale nasilu sa určite neopaluj len kvôli tomu ze mat opalenu bronzovú pokožku je teraz trendy. Keď si raz bledý typ tak si bledý typ s nie je na tom nič zlé ani niečo čo by si musela meniť.

snazilkajulka

Rozhodne by som ale v takom pripade, ak sa clovek opali len velmi tazko, brala aj to solarko velmi opatrne a neprehanala by som to ani s minutami, no ani s intenzitou navstev, kedze taketo opalovanie nie je pre kazdeho

duma

Ked si bleda a aj normalne ta tazko opali, tak v solarku to bude asi nieco podobne, ze budes musiet chodit viacej alebo castejsie.

agnessca

ked si este nebola, tak si daj na zaciatok nejake tri minutky, aby si vedela, ako sa tam budes citit. pre niekoho to moze byt moc velke teplo odrazu, aby ti neprislo nevolno alebo tak.