Dobrý deň všetkým. Mám nejaký zatiaľ neriešiteľný problém. Už je to takmer rok. Mám problém pri chôdzi - prejdem 150 metrov a nohy od kolien dole mi strpnu. Musím zastat. Nedokážem ísť ďalej, lebo má to bolí. Zároveň som zadýchana, akoby som vybehla 8 poschodí v paneláku. Bola som na MR - bez nálezu. Takze chrbtica to nie je. Sono ciev - čisté - cievy ok. EMG noh - čisté bez nálezu. Kardiológ mi dal holter na 24 - občas je tam zlyhanie - povedal, že ak mi bude zle mám si volat záchranku ? dal mi lieky na tlak. Vraj som mala vysoký. 144/70. Po mesiaci užívania liekov - nespala som mesiac - vysadila som ich - vedľajšie účinky nespavosť a depresia. Presne tak som sa aj cítila. Teraz už spím lepšie. Tlak si meriam rano, na obed aj večer. Vždy mám tlak v norme. Krvný obraz - zle. Vysoké hodnoty sedimenetacie 75/100 - výsledok z marca. Výsledky z hematologie z tohto týždňa - 92/100. Niekde je zápal a nikto nevie kde. EMG noh včera - všetko čisté. Čo robiť? Som zúfalá :( ATB zatiaľ žiadne mi naordinovane neboli. Som nezamestnaná. Nedokážem si nájsť prácu, lebo neviem prejsť ani na autobus. Som už zúfalá. Ďakujem vsetkym za rady mám 31 rokov, 80kg.
Textová Inzercia

Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?