Ahoj.
Po dlhej dobe som sa dal dohromady s jedným dievčaťom, všetko je super, začiatok vzťahu proste paráda. Obaja máme 28 rokov, obaja sme VŠ vzdelaní, je pekná, je chytrá proste čo viac môže človek chcieť. Je tam však jedna vec s ktorou úplne neviem ako sa mám vysporiadať/vynaložiť a to je prímová nerovnosť.
Situácia je že ja som veľmi dobre platený, mám rozbiehajúcu sa firmu atď, proste penazí viac než som schopný utratiť, nedávam to však na sebe nejako pocíť, normálne skormné správanie (moje auto má 20 rokov a jedny rifle nosím celý rok) a partnerka pracuje v štátnej správe, teda to nie je žiadne terno čo sa výplaty týka.
Ide mi o to že ja jej nemám problém kúpiť čokoľvek čo jej vidím na očiach, pozvať na večeru atď, ale proste je to blbé či už z mojho alebo jej pohľadu, predsa je to chytrá osoba a vie sa o seba postarať. Ten rozdiel medzi mojim príjmom a jej je vyslovene že až 6-7 násobný, čo teda vytvára situácie že ja si môžem častokrát dovoliť veci ktoré ona nemôže a je mi to proste tak ľúto, že by som to v kľude aj zasponzoroval, zároveň nechcem aby mala pocit zo seba že ju ľutujem atď..
Ako by ste sa k tomuto postavili ?
Ďakujem za každú radu.