sú namáhané a opotrebované
No preco, lebo sa vekom opotrebuju. Preto je fajn uzivat aj na toto nieco, co vie byt napomocne :)
vekom to príde u každého, veľa pohybu, jednoducho sa opotrebujú
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for www.newblogclub.com
od tejto značky kupujem aj ja mojim rodičom a chvália si
svokra mala problémy s kĺbmi, objavila som na internete značku edenpharma, mali dobré ohlasy tak som jej kúpila doplnok na kĺby, zatiaľ si nesťažuje
Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?
Najčítanejšie články
Párová psychoterapeutka: Je lepšie ponúkať tomu druhému každý deň malé prejavy lásky a s tými naozaj veľkými pracovať skôr opatrne
Na Slovensku stále zomierajú ľudia na choroby, proti ktorým existuje očkovanie!
Lekárka: Pri sedavom spôsobe života netrpí len naša chrbtica a svaly, ale aj vnútorné orgány
4 triky, ktoré vám pomôžu k zdravému spánku
Dopravnej zdravotnej službe hrozí kolaps! Pacienti môžu mať problém dostať sa na vyšetrenia k lekárom či na operácie
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Konferencia Pre zdravie ženy v Košiciach: Nikdy neviete, kedy budete potrebovať krv
McDonald’s „refreshol“ receptúru šalátov, ktoré si teraz vychutnáš z udržateľného obalu
CBG oleje. Menej známa a populárna odroda konopných doplnkov
Tipy na úžasné zážitky vonku
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Dermatologička: Ísť z kancelárie priamo na intenzívne slnko môže byť pre našu kožu veľmi nebezpečné
5 dôvodov, prečo začať deň ranným cvičením
Lekárka: Nedostatkom vitamínu D trpia najmä deti a adolescenti počas rastu, športovci a seniori v domovoch dôchodcov či nemocniciach
Ako liečite svoje kožné ochorenie vy?
Gynekológ: Odber pupočníkovej krvi je možné vykonať aj pri pôrode cisárskym rezom či pri predčasnom pôrode