Zdravím mám 24, ospravedlnujem sa za dlhsi prispevok ale chcem presne popísať problém. Pred týždňom som cvičil silovejsi tréning na chrbát, následne na druhý deň som sa nestíhal dostaviť na jedno miesto preto som cca 10 min bežal. Nemam zlú kondičku pravidelne chodievam rýchlou chôdzou do kopca len zo zdravotných dôvodov nebehavam. Od vtedy som však začal pociťovať slabú bolesť v prednej časti bedra počas chôdze. V ten deň som toho potreboval vybaviť viac a tak som bolesť ignoroval a chodil ďalej. Bolesť sa postupne stupňovala, po pár hodinách až do veľmi intenzívnej. Šiel som si ľahnúť, ráno bola bolesť prvých pár krokov menšia avšak veľmi rýchlo sa z nej stala intenzívna. Nemohol som skoro vôbec chodiť, bolesť bola najviac intenzivna pri zdvíhani a ukladaní nohy. Našiel som si žeby mohlo ísť o tendenditídu, burzitudu alebo nejaký natiahnutý bedrový sval. Preto som si dal 3-4 dní oddych, bolesť veľmi rychlo ustúpila a už po dvoch dňoch som pri bežných pohyboch doma necítil zaidnu bolesť. Avšak dnes som šiel von a asi po 10 min chôdze som začal znova pociťovať rovnakú slabú bolesť. Máte prosím niekto skúsenosť o ktorú z týchto veci by mohlo na základe príznakov ísť poprípade nejaký iný nápad čo by to mohlo byť?