Muži ako to zvládate?

Príspevok v téme: Muži ako to zvládate?
Miroslaww

Ako zvládate keď idete do obchodu alebo hocikde medzi ľudí a vidíte tam tie páriky, ženy chodiace pyšne horenosom okolo potetovaných svalnatých grazelkov alebo metrosexualov vystajlovaných do každého detailu. Pričom tieto ženy vami už len pohľadom pohŕdajú a majú vás za nuly, keďže vy ste len priemerný, ničím nezaujímavý muž :(
Ich výraz doslovne kričí pozri ty chudák akého mam frajera.
Pričom ešte je aj zjavné že ten frajer ju má úplne na háku lebo môže mať takých koľko chce.
Nedokážem už ani chodiť medzi ľudí :(

stromo_kocúr

neviem, kam zvyknes chodievat, ale nemam pocit, ze by som sa pohyboval medzi takymito ludmi, ako pises. mozno aj to bude to, ze v akom prostredi sa pohybujes, medzi akych ludi chodis.

ahjajjaj

Raz mi kamarátka hovorila, ako strašne neznáša Maďarov. Spýtala som sa jej prečo. Odpovedala: Lebo keď napr. cestujem autobusom a oni sa medzi sebou rozprávajú, vždy to cítim tak, akoby ma ohovárali.

Človek by nemal byť závislý od názoru iných. Človek je slobodná bytosť, vo väzení ho môžu držať iba ak vlastné mindráky, ako aj tu zakladateľa tejto témy.

OdpadskaKrajina

A ešte len zlosť u Teba a u iných mužov ešte len príde, keď si tie picky narobia detiská s tými grázlikmi a keď ich hajzlíkovia opustia a budú to už len škaredé vyžité 40tky tak im budeš dobrý zrazu už aj TY - len aby sa mal kto postarať o ich pankhartov....