Zuby - celková anestéza

Príspevok v téme: Zuby - celková anestéza
Ali017

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či je tu niekto kto podstúpil u zubára celkovú anestézu na opravu zubov. Zmenila som zubárku, keďže som nebola spokojná a táto mi pri rtg a prehliadke zistila, že potrebujem opraviť 12 zubov. Mám strach, keď si predstavím, že tam budem musieť chodiť niekoľkokrát a tak som našla, že niektorí zubári ponúkajú aj celkovú anestézu. Čo sa týka anestézy, tak niekoľkokrát som už bola operovaná, čiže viem ako to prebieha. Len chcem vedieť, či je tu niekto kto to podstúpil už aj čo sa týka opravy zubov a koľko cca zaplatil za to. Za každú odpoved a info vám budem vďačná

imeta

podľa mňa je to zbytočné. ako fakt ak je zubár šikovný a má proste aj ľudský prístup, tak sa dá zvládnuť všetko

ovomaltine

Jeden znamy si dal naraz opravit 15 zubov, bol u perfektneho zubara, tiez nechcel chodit na plnokrat a velmi si pochvaloval.
Celkova anesteza je zbytocna..

bestproblog

Time is tricky.it is hard to govern and smooth to waste extra time than you need.as an instance,at the start of a semester,you may feel that you have plenty of time on you hands.but closer to the cease of the term you may suddenly discover that point is going for walks out.you don't have sufficient time to cowl all your duties,so that you get worried.what's the answer?control!
www.bestproblog.com

samithia

mala som, ale bol to chirurgicky zakrok ohladne stoliciek a nie oprava zubov. to si myslim, ze sa da zvladnut aj bez toho a tiez si nemyslim, ze ti niekto bude robit tolko zubov naraz.

valaja

- nemyslím si, že by ti naraz opravoval niekto 12 zubov. mne bolo treba spraviť štyri a mala som to rozdelené na dve návštev aspoň. ono aj poisťovňa ti nepreplatí toľko zákrokov naraz sa mi vidí. -