Dovolenky s jeho rodičmi

Príspevok v téme: Dovolenky s jeho rodičmi
milkaj

Caute,
prejdem asi k podstate a mojej otazke zaroven.
Co robit ak muz navrhuje znova spolocnu dovolenku s jeho rodicmi? Aj som sa vyjadrila ze to straca svoje caro, ze sme spolu malo ale tahat zenu svojho zivota na dovolenku s rodičmi mi nepride okey. Zhodi to nato,že nevedia jazyk, ako by komunikovali a stratili by sa vo svete. Dalsia vec ze vztah rodicov nie je ideal a aspon sa tak nehadaju ak su v spolocnosti ineho a to mi pride ako extrem. Neposlednom rade je cas dovolenky a datumy ktroe sa maju samozrejme prisposobit rodine.

Ako do decentne a citlivo naznacit ze toto nie je to prave orechove a vykluckovat z toho. Na strane druhej mi pride luto travit cas s jeho rodinou ked som radsej mohla byt s tou svojou a ešte v časoch ako Vianoce a Novy rok, o to viac to na mna doľahne.
Budem rada za vase nazory.

pupavka18

Mne to príde, že on má veľmi dobrý vzťah s rodičmi, veď dnes nie je 45-50 ročný, nejak človek veľmi starý..
Že im všetkým 3 (on je jedináčik asi) to ani nedôjde, že mladí sami na dovču, lebo tak boli zvyknutí, že spolu.

Ale mohlo by im to dôjsť a keď syn bude plánovať znovu, mali by sami povedať, že: veď choďte sami

Lenže tu je to, že on je zodpovedný akoby veľmi za nich: keď mama by nevedela sama sa na letisku orientovať, atď. Jemu to nepríde nič divné,že sami by ste mali dovolenku dať, má to tak nastavené,

Ak sú rodičia relatívne ešte mladí čo asi áno, tak je tiež ale divné,že tie situácie na letisku a ostatné nezvládnu sami,

Ale zase tiež nie je divné až tak, keď idú mladí spolu s rodičmi, mne by to nevadilo vôbec, veď na večeru môžte ísť aj sami mimo rezort raz: romantickú, izba tiež inde, veď oni nie sú na vozíkoch a sú svojprávni, netreba sa o nich starať.

Tiež neviem, aký máš s nimi vzťah, možno kúsok ziarliš, alebo či sa necítiš byť kúsok odstrčená, keď on s nimi.
Proste ty máš o vašej dovolenke inú predstavu...

ovomaltine

Vzdy sa musi niekto prisposobit, on to asi aj plati, no neviem, uz len ozaj tam sa co najviac separovat. A s letnou dovolenkou to iste?

milkaj

Ahojte, tak možno ste aj niektoré čakali na opoved ako sa to zmenilo a vec sa má asi tak, že znova prislo na reč o zimnej dovolenke v romantickej destinácii a on už medzičasom kupil letenky ....keby to boli letenky iba pre nas dvoch OK, nato nastupovala veta,že jeho mama si myslí, aby sme do mesta kde je letisko sli už večer nakoľko je ro skory ranny odlet. Nemám už naozaj síl, večne sa opakovať, že si to takto neprajem - a to som povedala narobinu nato mi on povedal že možu s nami rodicia iba cestovat a budu v inom rezorte alebo že budu mat izbu v inej časti rezortu ako ta naša. Pri nejakych pokusoch možno ked sa to doma snazil vysvetliť mu mama nato povedala,že ved oni nam nijako nenarusali pobyt (len spoločne ranajky,obedy,vecere...izbu mali susediacu v mori sme sa stretavali) ja už naozaj nevládzem....:(

nurse87

no co ja viem, osobne si chcem ist na dovolenku oddychnut neviem ci by robilo ,,dobry vzduch" keby tam boli, lebo ako podla mna treba ist sami iba.

LaMka45

ťažko povedať, no ako ja by osm si isto tiež dala radšej dovolenku s partnerom tak osamote, venovať sa proste len sami sebe

kajomija

akoze ono to mozno nie je zly napad, ale predsa len ludia si chcu na dovolenke oddychnut a myslim ze aj jeho rodicom by asi padlo keby boli sami.