Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah na pracovisku

Príspevok v téme: Vzťah na pracovisku
Nellyta

Ahojte. Možno ma veľa z vás odsúdi ale rada by som poznala názor aj iných. Pracujem v malom podniku a mali sme tam večierok. Už pred ním bol kolega na mňa vždy milý, všímala som si, ako ma nenapadne sleduje a podobne. Na večierku sme samozrejme toho všetci veľa popili. Keďže som bola po rozchode, tak som to aj takto zapijala. Bohužiaľ, skončilo to tým že s daným kolegom som sa vyspala. To by nebolo nič zlé, len je ženatý. Obaja sme si vraveli, že na to zabudneme a nebudeme to riešiť. Výčitky mam dodnes. A však pred par dňami sa mi kolega priznal, že nevie na to zabudnúť, že stále na mňa mysli, že to neberie ako nejaký úlet a potrebuje si to vyriešiť so mnou. So ženou nespava, dokonca majú krízu. Pozoruje ma ešte viac, je pozorný, objíma ma, vždy ak sa dá, tak sa ma snažíš nejako dotknúť, vždy je pri mne. Neviem čo s tým, pretože ja cítim k nemu niečo viac. Od začiatku sme si sadli, ale keďže je ženatý, držala som si odstup a neriešila to. Bolo to fajn. Lenže po tom jeho vyznaní moje city opäť vyšli na povrch. Nechcem byť milenka ani nikomu ničiť rodinu. Lenže pracujeme na rovnakej smene, sme stále spolu a neprospieva to zrejme nikomu. Neviem čo ďalej. Som len študentka a je medzi nami 10 rokov rozdiel. Neviem či odísť z tej práce alebo nie.

BlueberryNNN

Moooooje nervy, to sa fakt tak lahko najdu sliepocky, co veria rozpravke "so zenou si nerozumieme, ani spolu nespavame, dokonca mame krizu". Plne gule ma, to je cele, co ma. Pribeh stary ako ludstvo.

Smolkoo

Uprimne o tom dost pochybujem. Typek ma len malo sexu doma, tak namotava naivne mlade dievca, aby mal zadarmo, co potrebuje.

Na stasti nie je nic zle, pokym sa nezaklada na nestasti inych.?

Ernest-ernie

Kam sa rúti ? Do záhuby ? :D To je len tvoj subjektívny pocit.

A čo keď sa dajú dokopy a budú spolu šťastne žiť do konca života ?

Smolkoo

Ernest, ak si si nevsimol, autorka tuto diskusiu zalozila preto, ze nevie, co robit, tak sa pyta na nazor na jej situaciu a co dalej. Takze poznamku o moralistoch absolutne nechapem. Kazdy normalny clovek by jej odpovedal, ze sa ruti do zahuby.

snejty

Clovek ma zit tak, aby bol on sam stastny a zaroven svojim zivotom neublil inym. Takyto zivot inym ublizuje a je mozne, ze co posielas do sveta, to.sa ti casom vrati.

Ernest-ernie

Bože koľko moralizátorov zrazu.

Svoj život si žiješ len ty sama a musíš sa rozhodnúť sama. Ak ti to je príjemné tak v tom pokračuj ak nepríjemné tak zmeň prácu.

Dôsledky nerieš lebo žiješ v prítomnom okamihu a nie v budúcnosti. Ty ani nemôžeš vedieť či svojim činmi zlepšíš svoj život a život dotyčného k horšiemu alebo lepšiemu.

BTW takéto veci sa dejú v každej firme, na akciách a celkovo v spoločnosti, na každej zoznamke je 80% chlapov zadaných, ja sa nad tým už ani nepozastavujem.

Smolkoo

Dievca zlate, preco sa nechas oblbovat a stojis o takeho chudaka? Co na nom vidis? Normány zenaty chlap, ktory ma rodinu a riesi aktualne nejake problemy so zenou, ich neriesi ako on, ze si najde milenku. To robia slabosi, chudaci, ktori to iste budu robit dalej kazdej jednej. O takeho stojis? Co si od toho vlastne slubujes? Budes mu robit matrac a on sa vzdy spokojne vrati k rodine akoby nic? Alebo cakas, ze rodinu opusti, zacne si s tebou a casom budete mat spolu rodinu a pri tebe uz bude verny, poslusny psik? Ani jedna z moznosti nie je rozumna. Ked je raz chlap zadany, tak je to no go zona, aj keby je neviemaky a ak mas aspon nejaku uctu k sebe a nechces byt vinna za rozpad jeho rodiny, ukonci to a zmen pracu.