Piercing v pere

Príspevok v téme: Piercing v pere
Derek123

Ahoj.
Asi 2 týždňe do zadu som si nechal prepichnuť Spodnú peru na ľavej strane. Samozrejme som bol v študiu u profesionála, nijak to nebolelo ako som si myslel (Ako piercer vravel "rychle a bezbolestné").
Hojilo sa mi to skvele, nemal som s tým žiadne problémy, tak 2x do dna som si to čistil s AloeVera.
ALE K VECI :D
Ide o to že pár dni do zadu sme si s kamaratkou trocha liezly na nervy a robili si nazlost :D a ona mi v tom chtiac/nechtiac dala rovno po perach. A sposobilo to to, že mi bohužiaľ opuchol a trocha to teraz bolí. No neviem ako to riešiť, dole si ho dávať moc nechcem keďže som nad tym už roky uvazoval a konecne sa k tomu odhodlal a okrem toho som za to aj zaplatil :')
Nejaké rady typy?
dakujem Pekne :)

Derek123

Ahoj,
Ďakujem za rady.
Piercer mi radil, aby som ho dole nedával.
Bol som sa včera informovať priamo u piercera a poradil mi aby som si na to prikladal Harmanček... tak to skúšam takto, snáď to prejde.
Ale začalo ma to tak mierne svribiet ako pred tým, tak myslim že je to na dobrej ceste.
Ešte raz vám ďakujem za rady.
Skúsim pár dni s tým Harmančekom si to prikladať a snad sa to zahoji úplne.

Kvetulaaa

praveze moze sa stat, ze by to zarastlo. u niekoho velmi rychlo taketo ranky lubia zarast. najskor by som vyskusala dat to nejak na poriadok s nasadenou nausnicou a keby to neslo, tak potom dolu.

madgala

tak myslim si ze keby si si ho dal dole, nech sa ti to zahoji, by ti to nestihlo zrast takze tak, dat dole zahojit a dat znova.