Nepriťahujem ho ?

Príspevok v téme: Nepriťahujem ho ?
Miaaaaa

Dobrý deň. Stretla som strašne zlatého chalana. Poznáme sa cez net. Do nášho prvého stretnutia bolo všetko super, písali sme si kazdu chvilku, odpisoval hneď, veľa sa pytal a tak. Potom sme sa stretli, a začalo to maznanim a skončilo to sexom. Sex bol taký že trval maximálne 5 minút. Mne sa to napriek tomu páčilo, a polichotilo mi to. ? A však od vtedy je to take nijaké, odpísať mu trvá strašne dlho, ako keby stratil záujem. Zároveň sa však chce znova stretnúť. A keď som sa rozhodla že nejdem odpisovať, ozval sa, oslovil ma opäť. Neviem čo si mám o tom mysliet. Mne na ňom začalo záležať viac ako som povodne plánovala a trapi ma to. Nemôžem mu však povedať že som sa asi zamilovala lebo sa bojím že ho odplaším. Obaja sme sklamaný z predchádzajúceho vzťahu.

daniela2

Ešte niečo, ten nápad, že sa mu nebudeš ozývať, ale počkáš, kým sa on ozve, je dobrý. Chlapom síce dvíha sebavedomie, ak ich žena dobýja, ale nezvyknú sa do takýchto žien zamilovať, ani si ich vážiť.

daniela2

Stretnúť sa chce znova, aby mal sex. Bolo chybou mať ho tak skoro, ale s tým už nič nenarobíš. Musí získať pocit, že Ty nie si taká, čo dá na prvýkrát, to len on bol tak neodolateľné, že sa to stalo mimovoľne. To mu dáš najavo, ak sa s ním znova stretneš, ale si vystačíte s objatiami a bozkami a na verejnosti. Môžete ísť spolu napríklad na nejaké kultúrne podujatie, na nejaký hrad, či zámok. Ak o takéto stretnutie nebude mať záujem, alebo nebude chcieť nikam ísť - kašli naňho a dlhšie sa ním už nezahadzuj.

Josipe

Hneď na prvom rande sa vyspis chlapom a ešte k tomu z internetu. Asi si ho už prestala zaujímať keď si bola tak ľahko dostupná. Alebo to ze už nemá taký záujem nemusí vôbec súvisieť s tebou. Ved sa s ním o tom porozprávaj. Tu ťažko bude niekto vedieť co mu chodí po rozume a prečo sa tak správa.

OdpadskaKrajina

Ešte sa čuduj :D hneď si mu dala na prvom alebo druhom rande a tak teda dostal čo chcel a už nemá zájem :D