Neúspešne prvé rande

Príspevok v téme: Neúspešne prvé rande
Milan4647

Čaute,

Minulý týždeň s bol prvý krát na rande s jedným dievčaťom, boli sme vonku, všetko bolo super, potom som ju pozval na večeru ale pri platení keďže ma prekvapila suma som utrúsil poznámku niečo v tom zmysle že za to by som mal inde tri večere.
Už som videl vtedy že je zle keď som zbadal jej výraz.

Potom keď som jej na druhý deň písal či sa ešte uvidíme tak napísala že si to ešte musí rozmyslieť lebo že už raz chodila s jedným žgrlošom a nechce to zažiť znova. Odvtedy už neodpisuje.

Čo mám robiť? Mám jej písať? Alebo kašľať na ňu?

Parker

Nemusí to byť hneď zlatokopecká čúza, aj keď .... no dobre, nechajme to tak :D

Pred ženou sa nesmieš nikdy ukázať, že smrdíš grošom, žiadna nemá záujem sa vláčiť s chlapom, ktorý žje od výplaty do výplaty. Prečo by mala ísť na rande s tebou do drahej reštaurtácie, keď pre iného drahá nie je?

A či sa ti oplatí do nej investovať, to zistíš časom. Ja som tiež s jednou takto chodil, stále o sebe tvrdila, aká je silná a nezávislá, ale jej sila a nezávislosť zakaždým skončila tam, kde sa začínalo platiť. A mňa to časom prestalo baviť :D

erich360

Tak podla toho co si napisal, mi to nepride ze si to myslel nejako velmi zle, mozno ak by mi za to stala, by som jej skusil napisat a vysvetlit je situaciu.

snejty

Formuju na skusenosti. Ona ma zlu skusenost so zgrlosom a je z jej strany fair ze ti to povedala. Tu je to uz uzavrete. Ty sa mozes do buducna poucit a chodievat len do restauracii, ktore su pre teba financne v poriadku.

blueberryNN

Ja by som ponukla iny pohlad na vec. Naco ju tahas na veceru niekam, kde sa ti ceny zdaju prilis vysoke? Aby si zaposobil? Nuz, to si spackal vlastnou vinou. Kludne ju zober do lacnejsej restauracie. Dolezitejsie, ako suma, ktoru zaplatis, je to zbytocne frflanie ohladne cien, to je na chlapovi odpudzujuce. Ked je to miesto prilis drahe, nelez tam. Ked uz si tam a rozhodol si sa to zaplatit, tak nefrfli. Podla mna uz ma o tebe mienku vytvorenu a asi by som radsej skusila s novou znamostou na tvojom mieste. Hlavne, chlapi, ked uz sa rozhodnete zaplatit, nekomentujte, ako velmi financne pri tom trpite. To je fakt odporne a ma to presne opacny ucinok.

Ernest-ernie

Nuž poučil si sa,

pri žene nesmieš na začiatku vzťahu a už tobôž nie na prvom rande používať slová ako "na to nemám, to je drahé, to si nemôžem dovoliť, nekúpim" a podobné deriváty :D

Potom do dopadne ako v tvojom prípade.

Ldok

Slečinka asi nikdy nepracovala a neuvedomuje si, koľko driny je za každou jednou výplatou a hodnotu peňazí. Žije v nejakom paralelnom vesmíre, kde chlap s*erie peniaze. Od takej preč. Nech ide za Borisom K.