uz ma nebavi stale si holit nohy ziletkou a voskom mi nevytrhne vsetky. chcem si kupit depilator, ale nejak sa v tom nevyznam... Neviete mi poradit nejaky fakt dobry a aj priblizne kolko by to stalo? Je vhodny aj na citlivu pokozku? Boli to moc?
depilator.... poradte
ja som nasla jednu stranku a tam bolo strasne vela epilatorov aj rozne znacky a ceny... neviem zatial taky najschopnejsi aj za dobru cenu sa mi zdal od rowenty do access fresh air a je len za 1799 sk, ma to aj zmiernovac bolesti aj chladic. Ma s nim niekto skusenosti?
pomoccc - zajdi do NAY elektrodomu, najdes viac a aj ti poradia, ktory je naj. najdes tam o nich info a mozes si ich aj obzriet a tak. vazne, tam sa dobre nakupuje :)) skus, uvidis. ja som videla aj take za 1500 (ale cena zavisi zvacsa od toho, kolko ma rotacnych hlavic a pinzetiek na nich, to vies, cim viac, tym lepsie, lebo skor to mas z krku) :)) ja tiez budem ochvilu kupovat, tak tiez by ma zaujimalo, ako sa vam epilatory pouzivaju???
jedna znama je uz tak zvyknuta, ze si aj bikiny a aj celu svoju nim epiluje... fakt to je ok?? a su nejake veci na zmiernenie bolesti, alebo na zacervenanie po epilacii alebo tak??
dakujem velmi pekne... ospravedlnujem sa za chybu len teraz som si vsimla ze sa to pise bez "d" :) nemate niekto dalsie tipy? aj nieco lacnejsie?
skus sa pozriet na tento: www.philips.sk .. je super.. a cena je okolo 2900 Sk..