Sklamanie

Príspevok v téme: Sklamanie
Ali017

Ahoj baby,
prosim poraďte čo mám robiť, priateľ je sklamany, že som mu včera nedvihla videohovor lebo som si potrebovala dokončiť veci do prace a som mu povedala, že dnes si móžeme zavolat...a on mu teraz neustale piše ako ho to sklamalo, ze som nu nedvihla, ze nechcel so mnou volat hodiny, len par minut...ako jasne, spravila som chybu, ale uz neviem ako mu to mam vysvetlit lebo stale ma nechce pochopit

simka456

prepac, no ak sa za to hneva, tak sa sprava ako male decko. ty nemas mat vobec preco vycitky, ved je to normalne, ze niekedy sa cloveku proste neda

pisticka

Prvá myšlienka ktorá mi napadla nebola slušná na reakciu tvojho partnera, a vôbec ako haló tiež máš nejaké povinnosti a keď trucuje ak malé decko a takéto veci ho sklamali ešte asi nezažil nič vážne.

antonija

Rozhodne to z jeho strany bola prehnaná reakcia, ale stačilo napísať "teraz nemôžem, zavolám ti o hodinu" a bolo by to vyriešené.

daniela2

Podľa mňa máš právo nereagovať na videohovor, keď si zaneprázdnená. Nemusíš sa za to nijak extra ospravedlňovať, ani nič také. A priateľ by Ti to tiež nemal vyčítať.