Muzi vs Zeny vs Moderna doba

Príspevok v téme: Muzi vs Zeny vs Moderna doba
cloudy712

Vo svete internetu, socialnych sieti a internetovych zoznamiek je podla studii zname, ze len 10% najlepsie vyzerajucich muzov je schopnych najst si partnerku. V realnom svete, kde zoznamovanie nie je zalozene len na fotogenickom vzhlade, ale aj charizme, socialnom a materialnom uspechu, je tato uspesnost o nieco lepsia, a zhruba 35% muzov sa v dnesnom svete dokaze uspesne zoznamit a mat vztah alebo pravidelny sex. U zien naopak 70% na internete alebo az 90% v realnom svete dokaze nadviazat partnersky alebo sexualny vztah. To znamena, ze zhruba 80% zien je "obhospodarovanych" top 30% najlepsimi muzmi. V podstate sa v oblasti vztahov dostavame znova do stavu zakonov dzungle, kedy v urcitej spolocnosti jedincov mal sex s N samicami len 1 lokalny alfa samec, co bolo samozrejme efektivne z hladiska evolucnych zakonov a sirenia silnej DNA, no vytvaralo velky tlak na sudrznost skupiny a lojalnost ostatnych clenov. Ostatni samci v skupine zabezpecovali pracovne povinnosti na zabezpecenie potravy co im umoznovalo naplnenie len existencnych potrieb a ochranu. Do tejto doby sme sa vratili oklukou, pomocou modernych technologii, vplyvu penazi, reklamy a modernych spolocenskych ideologii ktore nahradili krestanstvo, a ktore vychovavaju ludi k vysokym narokom na druhych, k materialnemu a socialnemu uspechu, a k myslienke ze ludskym poslanim je neustale pre seba hladat to najlepsie, najkrajsie, najkomfortnejsie a najvzrusujesie. Ak nieco nie je perfektne tak sa treba obzerat inam, alebo ak sa vyskytlo nieco lepsie tak treba "nepremarnit prilezitost" a vymenit co mame za lepsie. Tento koncept moderneho uvazovania vsak najviac zasiahol muzske pokolenie, kedze muzi maju prirodzenu sexualnu tuzbu nadvazovat intimny kontakt so zenami, co sposobuje vysoku sutazivost a konkurenciu medzi nimi. Zenska rola je naopak stale pasivna, zalozena na porovnavani a filtrovani kandidatov, co sposobuje len maly narast konkurencie medzi nimi, kedze zeny nemaju prirodzenu potrebu pre aktivne nadvazovanie intimnych kontaktov.

Ako tieto spolocenske a vztahove temy modernej doby vnimate vy? Ako vidite buducnost vztahov medzi muzmi o zenami? O svoje pohlady a skusenosti sa mozete podelit v diskusii.

45sara45

je jasne, ze s dobou sa menia aj taketo naroky na partnera, no vo vacsiene su naroky na skodu a clovek ostava sam, na moj vkus sa niektore veci az moc riesia

vevala

Nároky vo vzťahu, to je také podľa mňa dvojaké, keďže ak z nich niekto nechce poľaviť, môže trvať hrozne moc dlho pokiaľ niekoho vyhovujúceho vôbec nájde

majkak

Síce ten alfa samec zbalí viac žien ale keď si chce založiť rodinu vyberie si len jednu a ostatné ženy musia hľadať inde takze keď chcú mať nejaký vzťah a založiť si rodinu musia z nárokov poľaviť

Ernest-ernie

Ja som vyšiel z detskej izby pred 13timi rokmi, to sa neboj :D
A čítať s porozumením viem tiež, nemám už kam dávať knihy doma...

Píšeš že sympatie nie sú o peniazoch. A nepripúšťaš inú možnosť.

A prečo by neboli ? Ty poznáš každého človeka na svete na akých hodnotách má nastavené sympatie ?

Mala si napísať "Sympatie nie sú LEN o peniazoch"

Potom by som k tvojmu príspevku nemal žiadnu pripomienku lebo s ním v celku súhlasím.

A na druhej strane píšeš že chlap musí mať prácu a vedieť sa o seba postarať s čím tiež plne súhlasím ale zase je to v rozpore s tým že sympatie nie sú o peniazoch.

V dnešnej dobe sa nikto bez peňazí o seba veru nepostará.

Keď prijmeš myšlienku že sympatie sú súbor hodnôt do ktorého môže patriť aj finančný status posudzovaného jedinca tak môžeme uzavrieť túto diskusiu. :D

In blossom

A este by som doplnila, aby mal ten chlap pracu. Je jedno aku, ale musi pracovat. Ziadna nechce lenivca, ktoreho musi zivit. Dospely clovek, ak je zdravy, sa ma o seba vediet postarat vo vsetkych smeroch.

A k tej laske, ano, obcas sa stava, ze sa do seba zamiluju ludia aj na prvy pohlad a nie, opat to nie je o super krase ci peniazoch. Kto nezazil, neveri, ale kto zazil, tak vie. Poznam vela takych parov a samej sa mi to tiez stalo. Nie je to samozrejme zaruka toho, ze to klapne aj v inych oblastiach, ale proste ano, obcas sa stretnu dvaja ludia a je to tam hned a vobec to neplanuju alebo tak, to sa vlastne ani neda naplanovat. Takze vztahy vznikaju roznymi sposobmi a je velmi obmedzujuce mat iba ten pohlad, ze len peniaze a vyzor rozhoduju a bez tip top vzhladu alebo plnej buksy chlap nema sancu na vztah. Ma, ale musi byt normalny, musi to byt proste chlap a nie ufnukane decko, ktore nevie co je zivot.

In blossom

Tazko diskutovat, ked niektori nevedia citat s porozumenim :-) Pisem: A na zaklade coho si zena vybera? No predsa lasky. A najprv samozrejme na osobnych sympatiach... Takze ano, najprv sa spoznava s tym muzom, ak jej je sympaticky, tak potom to moze prerast do lasky. A sympatie nie su o peniazoch, ale to podaktori nepochopia, resp. nechcu chapat. Budu sa radsej utvrdzovat vo svojom pokrivenom a ukrivdenom pohlade, ze zeny chcu len prachatych muzov. To urcite, vyjdi z detskej izby a pozri sa na pariky okolo teba, na manzelstva atd. Zena chce v prvom rade muza, ktory ju bude pritahovat (a to nemusi byt na zaklade extra pritazliveho zovnajsku, ale na nejakej osobnostnej charakteristike, alebo napr. ju super pritahuje jeho hlas - zazila som chlapov, ktorych hlas bol pre mna velmi sexi, hoci on napr. bol aj pri tele atd. ale vdaka tomu hlasu bol pre mna velmi pritazlivy...) a ktory jej venuje pozornost a svoj cas. Ktory ukaze, ze ma charakter a ktory ju v zivot podrzi. Neviem, kde chodite na take hlupe dristy, zavrite tie fejkove instagramy, kde sa vsetci prezentuju s fejkovym vyzorom a fejkovym zivotom. Chod do hor, vylez na kopec, na turistike je plno super zien, ktore su aj pekne a vysportovane a nemaju nalepene polmetrove nechty ci mihalnice. Ked chcete gumenu ancu, tak holt, taku si asi treba kupit. Ale verim, ze aj taka umela zena chce zazit skutocnu lasku a peniaze ju tesia iba do casu.

Ernest-ernie

Lásky k peniazom?

To je zas čistý ženský nezmysel že si vyberá podľa lásky :D veď už to aj znie nelogicky.

Láska je pocit, dajme tomu že môže prísť veľmi rýchlo ale nedá sa vyberať niekoho podľa lásky keď ani nezačala :D panebože

In blossom

Blbost ako traky. Mam a mala som vo viacerych zamestnaniach vela kolegov chlapov, mnohi z nich vyzorovo povedane nic moc (ja sa tak o ludoch nevyjadrujem, ale ty to tu podsuvas), platovo normalne. A kazdy mal frajerku/partnerku/manzelku, ked aj nie aktualne, v minulosti mal a po rozchode po nejakom case si opat nasli. Neviem, kde su realne ti uplakani "beta samci" ako sa zdruzuju na tomto fore, lebo ja vidam normalnych chlapov ba aj takych, da sa povedat, skaredsich, a skoro kazdy nejaku partnerku ma (mal). Vobec to nie je tak tragicke, lebo aj mnohe zeny chcu mat vztah rodinu, takze urcitee sa neuspokoja s tym, ze ich nejaky zbohatlicky Brad Pitt bude sem tam sukat, ale to je vsetko z jeho strany. Logika, ze len 30% chlapov suka 70% zien je mylna, ale ze totalne. Ja ako zena by som takeho ani neoplula a radsej by som bola sama. A na zaklade coho si zena vybera? No predsa lasky. A najprv samozrejme na osobnych sympatiach a to rozhodne nie je o tom, ze chlap pride na audi a vystatuje sa pri nej (aj takych som zazila, co sa ma snazili zbalit na majetky a to je ubohe, nikdy som s takymi nic nemala) alebo svojimi super sexy fotkami. Ked sa tak chlap foti, tak to je maximalne asexualne, aspon pre mna. Nemuzske, nechutne.
Popravde, raz som mala kolegu, ktory sa mi vyzorovo extra nepacil, akoze bol sympatak, ale nie moj typ, no a v priebehu casu, ako sme si rozumeli a tak sa mi zdal pritazlivejsi a pritazlivejsi a keby nebol zadany, tak by som ho brala. Takze velakrat o tom rozhoduje spravanie muza, jeho hodnoty a charakter, ci pre tu zenu bude niecim pritazlivy alebo nie. Ale vyplakavanie a nadavanie na zeny nie je atraktivne pre ziadnu.

Ernest-ernie

No jediná šanca je pracovať na sebe a dostať sa medzi tých 30% top mužov nie?

Niekde som čítal rebríček že aké fotky najviac priťahujú ženy na zoznamkách. Presné poradie si nepamätám ale boli tam tieto:

Fotky kde muž vystupuje pred veľkým publikom
(ženy priťahuje takýto muž čo nemá stres)

Fotky kde muž robí niečo nelegálne
(ženy majú radi grázlov, klasika)

Cestovateľské fotky
(Každá chce cestovať)

A samozrejme fotky s majetkom, autami atď.

Naopak na druhej strane boli fotky z posilovňe, selfie, výťahovky atď.

Takže šup šup keď chces byť v top 10% mužov na zoznamkách tak si sprav fotky podľa tohto zoznamu.