Dotazník k bakalárskej práci

Príspevok v téme: Dotazník k bakalárskej práci
Sara0024

Dobrý deň,
som študentkou tretieho ročníka bakalárskeho stupňa štúdia v programe Protetika a ortotika na Technickej univerzite v Košiciach. Momentálne sa nachádzam v procese písania bakalárskej práce na tému: Nové trendy v protetike detských pacientov. Súčasťou mojej bakalárskej práce je aj dotazníkový prieskum v oblasti: Protetika detských pacientov z pohľadu odbornej verejnosti a užívateľov. Pre realizáciu tohto prieskumu som si dovolila pripraviť dva elektronické dotazníky. Prvý dotazník je určený pre ortopedických technikov a odborníkov a druhý je určený pre detských pacientov resp. pre ich zákonných zástupcov. Dotazníky sú pripravené v elektronickej podobe (nie je potrebné ich tlačiť a posielať poštou), posielajú sa mailom a ich vyplnenie nezaberie veľa času. Dotazník je anonymný a informácie z neho spracované sú v súlade s GDPR.
Týmto spôsobom by som chcela osloviť Vás rodičov, ktorý máte dieťatko s nejakým druhom deformácie končatín o vyplnenie dotazníka. Veľmi by mi to pomohlo.

docs.google.com...

Za čas, ktorý ste venovali vyplneniu dotazníka a za vaše úprimné odpovede vám ďakujem. V prípade akýchkoľvek otázok a bližších informácií ohľadom mojej práce ma neváhajte kontaktovať.
Prajem Vám ešte pekný zvyšok dňa.