Mám veľa diagnóz a tým pádom musím často chodiť k lekárom. Diskutovať chcem o tom, aké sú možnosťi, prípadne vaše reálne skúsenosti s týmto:
Podľa zákona máme nárok na 7 paragrafov za rok. Lenže ja mám viacero diagnóz a musím navštevovať 3x ročne interné, 3x ročne diabetológiu, 2x ročne alergológiu, zubára a psychológa podľa potreby. Takže mne tých 7 nestačí a problém je so zamestnaniami kde je pracovný čas na jednu zmenu od pondelka do piatka. Keď pracujú aj lekári. V zamestnaniach na zmeny robiť nemôžem lebo vo väčšine z nich je aj nočná čo mi jedna z diagnóz neumožňuje, a tam kde sú dve zmeny (ranná, poobedná) ma obvykle ani nezoberú lebo do budúcnosti rátajú aj s nočnou a nebudú riskovať že ma o mesiac musia prepustiť. Také že dlhý krátky týždeň je málo dostupné, a turnusová práca možno ale aj tam neviem, lebo s tolkými diagnózami nie veľmi radi zamestnávajú. Jediné zamestnanie kde ma zoberú je takto office time prevádzka a keď všetkých doktorov dám dokopy tak to vyzerá že skoro každý mesiac musím chýbať, a to všeobecne zamestnávatelia nemajú veľmi radi. Ale zase ak zanedbám liečbu tak zase tým že nechodím po tých vyšetreniach, tak zase stav sa môže zhoršiť. S dovolenkou je to zase také že kolegialita, že šéf ju nemusí vždy dať alebo nemôže dať, práve keď potrebujem tak na to sa je ťažké spoliehať. Aké riešenie viete poradiť?