POMOC bolest hlavy

Príspevok v téme: POMOC bolest hlavy
ela21

Dobry vecer.Poziadala by som Vas o pomoc.Totizto uz tyzden trpim bolestami hlavy, najma zahlavia, take busenie, dudnenie a aj usi ma bolia.Zasla som k mojmu lekarovi, on mi vravel, ze som anemicka, predpisal mi Aktiferin a Qutrelin od bolesti.Ale nezabera mi nic.Dnes som zasla na pohotovost, na usnom mi nic nezistili, na neurologii taktiez nie. Predpisala mi este Magne B6 a ak bolesti neprejdu o tyzden mam ist na CT mozgu a nejake dalsie vysetrenia.Podotykam,ze nemam teplotu,ani nezvraciam,nemam zavraty.Cely tyzden predtym, sme doma malovali, lakovali obklady drevene a ja som na to o 3 dni sla spat do svojej izby,kde sa to vsetko robilo.Ja nevydrzim tak dlho bez toho,aby som vedela,ci nahodou nemam nieco v hlave,nejaky nador alebo co.Nevedel by mi niekto poradit.Ake su vlastne priznaky niecoho vaznejsieho co sa tyka hlavy.Co je vlastne so mnou?Nemoze mi nieco vznikat v hlave.Za odpovede dakujem.

peťa

Ja trpim bolestami hlavy odkedy som bola operovana na ocnu sietnicu. Nikdy predtym ma hlava nebolela, maximalne tak 1 - 2 x do mesiaca. A teraz ma boli skoro kazdy den. Je to normalne ???? Operovana som bola v januari.

matka

Dobry den,mam 16 a potrebujem poradit.Uz dost dlho mavam bolesti hlavy skoro kazdy den.Bolesti su vacsinou v oblasti spankov a prechadzaju po celom cele,niekedy mam bolest aj v zahlavi.Je mi aj nevolno,obcas tocenie hlavy,zvysena teplota a akoby mravce v prstoch na lavej ruke(v malicku),svetlo ani hluk mi nejak nevadia.Davala som si aj paralen,potom mi to preslo no len na chvilu.Spanok mi nepomaha,vzdy sa zobudim s bolenim hlavy.Mala som niekolkokrat uraz hlavy a po nich ma vzdy zacala boliet.Este som u lekara nebola preto by som potrebovala poradit co by som mala robit.dakujem za odpovede.

katyka.uc

Ja by som len dodala..mam 23 rokov a od malicka trpim bolestami hlavy..ci pri zmene pocasia, ak dlhsie nejem, pri nedostatku tekutin, zo stresu, pri prechladnuti...alebo ak skombinujem všetko dokopy..niekedy trvaju bolesti aj viac hodin a bez tablety na bolest ani neustanu. Nechodim s tym po lekaroch. Moj liek na bolest je...lieky od bolesti, lahnut si v teple a pockat kym bolest prejde.

zuzana z kosic

Ja suhlasim s Janikom, to mozu byt vysunute krcne stavce, moze to byt od prievanu alebo z pretazenia svalov na pleciach, tahanie nabytku/malovanie, akupunktura alebo rehabilitacna mazas stavcov by tomu mohla pomoct.

mamča

Niečo podobné poznám,netvrdím,že triafam správne,len jedna z možností je intoxikácia výparmi laku a farieb.Skús veľa,veľa tekutín,lipový alebo medovkový čaj a pokiaľ je to len trochu možné,spi v inej miestnosti,uvidíš,či sa ti uľaví.

m janík

podľa popisu ide asi o krčnu chrbticu(nachladnuté s prievanom)-preliečiť akupunktúrou .Stav je mierný,býva aj horšie