Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lucenie pri rozchode

Príspevok v téme: Lucenie pri rozchode
Stajko

Ahojte. Po roku sme sa s priatelkou rozisli. Povedala, ze posledny tyzden nad tym rozmyslala, neriesila city, ale isla na to s rozumom a spomenula si na niektore zle veci z minulosti, ktore sa stali par mesiacov dozadu (nebola to nevera, ani nasilie, ani hadky). A tak sme sa rozisli v dobrom s tym, ze ked tie city a laska opadnu, tak mozme ist spolu niekde na pivo alebo na vino, ze s tym nema problem.

Vysvetlila mi to tak, ze jej budem chybat, ze tie city ma, len ju tazia tie zle veci z minulosti a nevie to pustit z hlavy. Ked sme sa lucili pocas toho hodinoveho rozhovoru, tak ma objala a drzala. Zacala plakat a hovorila, ze je to pre nu velmi tazke, ale ze to asi tak ma byt. A drzala ma a plakala.

Odvtedy som sa jej za ten tyzden neozval, pretoze jej to nechcem stazovat, ani sebe. Myslim si, ze jej chybam a ze ma ma stale v hlave, ale ona by si mala sama uvedomit, ze jej chybam a ze to bola chyba.

Myslite, ze je bezne, ze pri rozchode je vam (priatelke) z toho smutno, obijme ma a place? Pretoze si myslim, ze ked sa s niekym po roku rozchadzam, tak ho mam plne zuby, nechcem ho vidiet, nie to este plakat pri luceni a odchode domov. Alebo aky mate na to nazor?

Dakujem.

mickainka

za seba ako za zenu poviem ze ano, ked som sa s niekym rozchadzala na kom mi zalezalo ale jednoducho to neklapalo tak som si poplakala.

Estet

Ty musis vediet, co bolo dovodom tej hadky ... mozno sa jej to rozlezalo v hlave a racionalne usudila, ze s tebou nechce uz byt... co vsak nemusi znamenat, ze to do buducna neprehodnoti. Vela krat sa stava, ze po pol roku sa iniciator rozchodu chce vratit, avsak ten druhy uz nema zaujem... skratka, ak mate byt spolu, tak sa ozve a povie ti to... ak to necha plavat, orientuj sa na seba, venuj sa sam sebe a zlepsuj sa ako clovek... onedlho stretnes inu, ktora si bude vazit, co ma a nebude utekat z boja (kazdy vztah je svojim sposobom boj), ked jej nieco preleti cez nos...

Azzaz

Pozri sa, to ze sa s tebou rozisla, nemusi znamenat ze ta nemiluje. Preco to hovorim? Prave som sa rozisiel s priatelkou v piatok, ktoru strasne milujem, ale ten vztah ma tak nicili, ze som to musel ukoncit. Teraz to neni o nic lepsie, rozchod boli aj ked som ho inicioval ja a som momentalne na antidepresivach. Takze mozu tam byt aj ine dovody, ako to, ze ta nemiluje...

mozebyt

Niektoré ženy sú dobré herečky. Mne osobne príde podozrivé, že najprv s tebou bola velmi šťastná a odrazu sa chce rozísť. Hádky sa stávajú vo vztahoch niekedy. Ak si mal snahu sa zmieriť tak mi to príde od nej celé manipulatívne. Je mi ale jasné ,že nejaký čas ju budeš obhajovať,lebo najprv v tebe vyvolala silný pocit ,že je s tebou šťastná.Ženy velmi dobre vedia ,že ked spustia slzy v správny moment mužovi to príde ľúto.

Stajko

Nemyslim si, ze by mala ineho alebo nieco vyviedla. Nedavno sme prezili krasny vikend, plny lasky, sexu, zabavy. Videl som, ze aka je naviazana na mna. Este aj potom dalsie dni to bolo medzi nami ako na zaciatku, hoci sme boli uz rok spolu. Potom vsak prisla jedna mala hadka, ktoru som inicioval, podla mna uplne nepodstatna a tam nastal zlom. Ochorel som, skoro dva tyzdne som sa liecil, nevideli sme sa a az potom po prepusteni z nemocnice som jej vysvetlil preco nastala ta mala hadka. Myslim, ze pochopila.

Preto si myslim, ze clovek, ktory velmi lubi, je naviazany a dava tu lasku najavo, tak aj ked sa rozhodne pre ukoncenie vztahu, tak asi nebude plakat pri tom rozchode pri luceni. Alebo sa mylim?

mozebyt

Možno má len výčitky prípadne už má iného alebo niečo vyviedla a tak sa zahrala na tú citlivú, aby si zmiernila výčitky a zakryla to. Človek, ktorý s tebou chce byť s tebou bude a nespráva sa dvojtvárne.