Kamarátka od jedného roka začala chodiť, je to rôzne to majú tie bazény rôzne programy pre deti.
Téma týždňa: Pohyb
od akeho veku ste zacali s detmi plavat? ak je tu niekto kto tak chodi??
podľa mňa akýkoľvek pohyb je lepší ako žiadny :)
ja som si na staré kolená kúpila kolobežku a tento šport ma úplne chytil...je to parádička, hlavne teraz, keď máme krásne počasie
Akýkoľvek pohyb je dobrý, nech každý robí to, čo ho baví. Ja som cyklonadšencom celý môj život
Pokial nejdem tak, ze idem na plavaren s tym, ze idem proste plavat, tak inak neplavam na dovolenke alebo na kupalisku. To je pre mna skor len take cvachtanie sa v tej vode, osviezenie, oddych a tak.
tak teraz su aj dovolenky, kupaliska, takze kludne za mna pohyb aj plavanie :)
za mna hocijaky pohyb je dobry :)
Pre niekoho je to možno len fráza, ale pohyb skutočne dokáže divy. 45 rokov som neviedla pohybovo aktívny život až zdravotné problémy ma k nemu priviedli a odvtedy sa môj život od základu zmenil a to v dobrom slova zmysle. Kúpila som si tento úžasný bicykel:www.cyklospeciality.sk ...a bicyklovanie sa stalo mojou obrovskou záľubou a zároveň životabudičom.
Pohyb milujem a ako nahle sa zacnete hybat zacnete menit aj stravu viac sa starat o to co jete. U mna to tacala s optifibre vlakninou ako pomockou k lepsiemu trvaneiu potom mam viac energie na pohyb.
Pohybom ku zdraviu! Aj to by mohlo byť motto týždňa ktorý vám prinášame. Bude plný cvičenia, naťahovania a rád o tom, ako športovať a neublížiť si.