Ahojte :-)
chcem vas poziadat o radu, ako sa zbavit neprijemnych emocii, ktore boli spojene zo vztahom s muzom, ktory sa spraval prilis neisto/nejednoznacne/zmatene.
Vztah trval 10 mesiacov, rozisli sme sa pred 4 mesiacmi no stale vo mne rezonuju emocie spojene s nim - pravidelne mi sluboval nieco ze urobi ci zmeni, neurobil to, opat nasluboval to iste pridal este k tomu nieco extra, o dva tyzdne zase ked som sa vzdy ozvala a takto to slo nieco cez dva posledne mesiace, az som padla na kolena a zacala mat tazke uzkostlive stavy. Nejednalo sa o ziadne malickosti, ale byvanie (prve spolocne, nebyvali sme spolu) a zivot, pricom som bola v existencialnom strese (nepodporoval ma ani finance, iba rozpraval co si kupime, daleka vizia buducnosti nic hmatatelne, ked sme boli spolu stale rozpraval o inych ludoch)
potrebovala som jasnu odpoved, istotu (bola som tehotna). Nehovoriac, ze stale preferoval vsetkych pred mnou, inych ludi, ktorych akoze ,,zachranoval,, napr. ze si nebral plat v praci aby firma nekrachla ... co si o takom cloveku myslite vy?
Odisla som sama od neho, tak ci onak to nemalo zmysel, ked iba rozpraval
Ako sa zbavit neprijemnych emocii ? - necitim uz hnev ani vinu voci nemu, skor voci sebe, ze som nechala niekoho tak so mnou zachadzat :-(
Dakujem