Pretrvavájúce nepríjemné emócie po rozchode

Príspevok v téme: Pretrvavájúce nepríjemné emócie po rozchode
Ardea2021

Ahojte :-)
chcem vas poziadat o radu, ako sa zbavit neprijemnych emocii, ktore boli spojene zo vztahom s muzom, ktory sa spraval prilis neisto/nejednoznacne/zmatene.

Vztah trval 10 mesiacov, rozisli sme sa pred 4 mesiacmi no stale vo mne rezonuju emocie spojene s nim - pravidelne mi sluboval nieco ze urobi ci zmeni, neurobil to, opat nasluboval to iste pridal este k tomu nieco extra, o dva tyzdne zase ked som sa vzdy ozvala a takto to slo nieco cez dva posledne mesiace, az som padla na kolena a zacala mat tazke uzkostlive stavy. Nejednalo sa o ziadne malickosti, ale byvanie (prve spolocne, nebyvali sme spolu) a zivot, pricom som bola v existencialnom strese (nepodporoval ma ani finance, iba rozpraval co si kupime, daleka vizia buducnosti nic hmatatelne, ked sme boli spolu stale rozpraval o inych ludoch)
potrebovala som jasnu odpoved, istotu (bola som tehotna). Nehovoriac, ze stale preferoval vsetkych pred mnou, inych ludi, ktorych akoze ,,zachranoval,, napr. ze si nebral plat v praci aby firma nekrachla ... co si o takom cloveku myslite vy?

Odisla som sama od neho, tak ci onak to nemalo zmysel, ked iba rozpraval

Ako sa zbavit neprijemnych emocii ? - necitim uz hnev ani vinu voci nemu, skor voci sebe, ze som nechala niekoho tak so mnou zachadzat :-(

Dakujem

Letavizu1

ahjajjaj
Zas to ciernobiele posudzovanie, vzdy je na vine muz, zenu treba vzdy polutovat, pochvalit ,pohyckat jej ego, pestovat v nej narcizmus, budovat matriarchat , ale co uz mozno ocakavat od zeny, vzdy sa budu povysovat nad muzov.

ahjajjaj

ahoj, nemyslím, že by si mala cítiť hnev na seba samú. Nabudúce budeš rozumnejšia. Múdry človek sa učí na vlastných chybách, hlúpy ani na tých. Inak mieru lásky možno vraj rátať mierou sebaobetovania. A Ty si dosť veľa obetovala na človeka, ktorý toho nebol hoden.
Ono sa to vo vzťahoch stáva viacerým, tak sa za to neobviňuj. Naopak - pochváľ sa sama pred sebou, že si to dokázala ukončiť.

Mirecc

Opäť téma jak podľa šablóny, muž manipulátor, sľubotechna s.r.o (dokonca s vlastnou firmou - to je riadny benefit!)

Myslím že jemu vôbec nevadí že si sa s nim rozišla, do týždňa ma inú (ak ju už nemal aj počas vášho vzťahu)

Ale poučila si sa.
A na 99% si nájdeš ďalšieho rovnakého.

Letavizu1

Veľmi dobre si urobila, že si dala stop vášmu vzťahu-nevzťahu, nič normálne v ňom nebolo. Chudák chlapec, aspon sa oslobodil, to nebol vzťah, iba si ho chcela využiť, samé podmienky a vydieranie. Teba by som fakt nechcel ani len stretnúť.

pupavka18

Veľmi dobre si urobila, že si dala stop vášmu vzťahu-nevzťahu, nič normálne v ňom nebolo,

A vidíš, že ti ten vzťah, či čo to bolo... veľmi aj uškodil, stále, akoby si s ním ešte bola, aj keď nie fyzicky,

Čas, len čas to porieši, tiež byť viac s kamarátkami, ale veľa zase o ňom s nimi nerozprávaj, nerozoberaj, proste je stop a dosť, len sa zase veľmi rozrušíš zbytočne,

ak sa ozve, nedaj šancu už ani na rozhovor, s úsmevom a sebavedomo na úrovni rozhovor čo najskôr ukonči. Nedovoľ svojim myšlienkam, aby ,,utekali" za ním.

Si rozhádzaná po psychickej stránke, od takého človeka PREČ, Lavekan na ukľudnenie si nájdi na nete preštuduj, v lekárni majú, k tomu vitamín B komplex, omegu 3,

daj dlhé prechádzky s niekým, striedajte pomalú a rýchlu chôdzu, aj keď sa ti nebude chcieť. vyhodíš ho z hlavy len činnosťou, pomaličky to prejde, ale aj dlhé mesiace to môže trvať.

V prvom rade si uvedom, že to vôbec nebolo normálne po žiadnej stránke, bolo to trápenie.

zdravý vzťah je o inom, je to radosť zo života.