S priatelom sme spolu uz tri roky ale aj tak sa o tom s nim neviem porozpravat...ja viem ze ked chlap ide na zachod,potom mu tam nejaka ta kvapocka ostane...ale potom mu smrdia trenky a aj z neho je citit moc...nie velmi,ale je to citit.vas ako vonia?
Zapach moču..
Ste spolu UŽ 3 roky, ako píšeš a neviete sa spolu porozprávať o niečom? To je čo za vzťah? Tá moja mi povie všetko narovinu, žiadna hanba, veď sme pár! Keby že ideme na orál a je náhodou cítiť zo mňa niečo, tak mi bez problémov povie, miláčik, chod sa trošku umyť a príď. Úplne normálna vec medzi dvoma ľuďmi. A ja sa vždy po malej potrebe utriem kúskom toaletneho papiera. Ešte ho aj ponatriasam, ponaťahujem, pomačkám...aby vyšli zbytné kvapky moču.A na konci dňa, keď chcem orál, tak si dám najprv sprchu a potom sa môže hrať s takým voňatým.
Pripadá mi to trápne si ho utierať po každej malej potrebe, ale už večer, keď sa človek ide milovať, alebo od partnerky chce orál, tak by sa mal osprchovať. Ak si vážim tú druhú osobu tak jej predsa nedám špinavého vtáka do úst...
Nedajte sa nútiť, nedajte šancu nezdravým návykom.
Je zaujimavé, že zápach môže vyvolať návyk príťažlivosť a po jeho absencii to už nie je ono - človek si asi vážne zvykne aj na šibenicu.
Ale nie je zápach ako zápach.
Keď som sa chcel v 18-ke zbaviť panictva vyhľadal som staršiu ľahšiu ženu a začali sme orálom - doteraz mám z toho traumu, ten zápach som nedokázal dostať z jazyka.
Nie som si istý, nakoľko to malo vplyv na to, že ďalšiu skúsenosť som mal so starším mužom, tiež som sa takmer pozvracal ale to bolo zo samotného zážitku - ale ako som už napísal, človek si zvykne aj na šibenicu.
neviem, ale ja som mojmu nikdy necitila aby zapachal, ci uz po celom dni, alebo po sprche, ani raz, ale stale dbame aj o hygienu, kupili sme si vlhcene detske utierky, alebo na intimnu hygienu a stale sa poutierame pred, a neviem preco mu to nepovies, mala by si taky problem riesit s nim, nie na fore.
to robi ten testosteron
A ja som si myslel, že keď sa utieram, tak som divný :). Hlavne že som čistý :)
no ja to poznam tiez, a neni to prijemne... ale je mi blbe ho na to upozornovat, si myslim ze mu to dojde aj samemu (ale asi zbytocne). ne zeby nebol cistotny ale niekedy to fakt fest citit, potom uz aj tie trenky tak nejak trocha pachnu... a ked si ich nemeni tak 3 dni och joj, oni nejak nepocituju potrebu jak ja napr. si menim pradlo kazdy den lebo by som to nevydrzala, on ne sak pohodka :) ja len sa bojim dakedy zeby z toho nebola nejaka infekcia, ale najlepsia je spolocna sprcha ked je to mozne a tak nieco riesit :))
Fuj no tak ja mam taky isty problem...poznam uz dost muzov,ale starsich, ktori sa normalne utieraju...je to uplne super...
A tiez som milovala, ked mojmu ex pachol jak capovi a potom mi ho chcel strcit do ust...raz ma aj naplo :P