Lieky &verzus ine ine riesenie

Omen

Milá Marcoa,

len pár poznámok, inak by z toho tvojho elaborátu nezostal kameň na kameni:
1. OMAN je arabský štát v juhozápadnej Ázii!!!
2. Nadávať = hrešiť, hromžiť, kliať a ekvivalenty synoným.
3. Osočovať = ohovárať, haniť, špiniť, očierňovať...

1. Marcoa
09.02.2022 15:53:49
"Poznam sposob ohladne psoriazy a to celkovou ocistou tela ktora trva 7m...pomohlo to cela ludom ak chcete napiste mi poradim."
--- Tá 7 metrová "očista" ti, ako vidím, neprospela!

2. Marcoa
11.02.2022 10:49:52
"Bylinna ocista spociva v komplexnom systemovom ociteni vsetkych organov plus zmena životosprávy a alkalizacia prispievaju k odstraneniu priciny chorob ...doplnenie vitaminov...vsetko ba zaklade drvenych specialne pripravenych bylin drvene...v sacku ktore sa uzivaju kazdy den ...jeden sacok.. plus mame caje antiplast, pesticidy herbicidy a alkalicke kvapky plus roznu kozmetiku detoxikacnu /normalne sa,da jest/ ako aj liecivu stravu...toto vsetko ak clovek dodrziava....ocisti telo id toxinov a zbavy sa roznych chorob...riesi sa pricina....chorob ...ak by ste chceli konkretne info...napiste"
---Ponúkať na očistu "pesticidy herbicidy"??? : o)

Marcoa
24.05.2022 10:23:25 "
"..nikto tu nic nechce predavat ved nikde nie su spomenute nejake produkty alebo vy vidite nieco? Co vam nejde nejaky mlm? ..."
--- Čistá schiza!

Problémy s chápaním?! Veľké! Prečo mi prisudzuješ svoje vlastné "pozitíva"??? : o) Ja to vidím tak, že si to práve ty, kto začal ohovárať a to je trestný čin! Mala by si si dávať pozor na to, čo vypúšťaš do éteru. Slovenčina na úrovni osobitnej školy, ale dám ti ešte šancu, keďže píšeš: "hovorim nemecky ,anglicky ,taliansky", môžeš sa predviesť:

1. "Žaloba pre hanobenie a urážku" - do angličtiny (Thank you so much!) a nemčiny (Besten Dank!).
2. Vetu z taliančiny "Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." (Grazie mille!)
Keď budeš prekladať, prosím, necestuj vtedy. Veľká vďaka!!!

skrent

ahoj fantom uz si sa vratil z psychiatrie a ako? bol si tam aj macaom? asi dobre nie ked tu vyskakujes rypes a nic neporadis

Marcoa

Mili pan Oman ...precitajte si pravidla chovania sa a tak tu nieco komentujte a nadavajte...sa nad sebou zamyslite.
Ze som napisala s chybou v texte?? No a co??? Co vy ste neomylny ? Co vy viete ci som prave cestovala vlakom...busom...alebo ine okolnosti...kde clovek chce nieco rychlo napisat...boze vy ste teda zakomplexovany ..nikto tu nic nechce predavat ved nikde nie su spomenute nejake produkty alebo vy vidite nieco? Co vam nejde nejaky mlm? ...ci neviem co tu vy prezentujete? Resp.seba sameho..a mate pravdu ..hovorim nemecky ,anglicky ,taliansky aj narazate nato ze som cudzinec :)))) sa zamyslite ...nad sebou slovakom ...lebo.len slovac nasa vie byt takto hned osocna a zavisliva....
Co vy viete aky clovek je za nejakym prispevkom a co preziil...aky ma problem ...ja som sa len pytala vseobecne...pretoze som uz skusila vsetko mozne aj nemozne...kazdy len ponuka z kazdej strany su nejake letaky ,produkty vizivove doplnky drahe lieky...ano.pripustam ze som sa mozno.zle vyjadrila ...nechcela som konkretne rozpisovat co...ci ste nasli nejake ine riesenia priciny chorob...co vy viete co clovek prezil? Co tu osocujete ....???....

vrvra

ahoj marcka_64
tiež si myslím, že to nie je dobrá cesta, ešte akože vitamíny a také ako pomoc to môže byť fajn, ale s liekmi treba opatrne, najmä môžu mať kvantum nežiadúcich účinkov

marcka_64

Podľa mňa užívanie liekov nie je ten najšťastnejší spôsob ako sa zbaviť nejakých príčin. Lieky skôr na zbavenie sa už choroby. Zamerala by som sa keď tak na tie vitamíny, nejaké čaje prípadne a uberala by som sa takým prírodnejším smerom v tomto.

Almarinos

dobra otazka. Moja rada, resp. ja to tak robim, ze kupujem aj doplnky aj vitamimy.
Avsak tie problemy co mam a zistim ze to ma hlbsiu pricinu, napr. traviace problemy a pochopim tu pricinu v suvislosti so sebou samym, moze problem zmiznut (tzv. "zahadne uzdravenie") . Avsak niekedy nez na to pridem, je vhodne brat lieky, doplnky, vitaminy.
Bolest nam hovori ze nie sme v sulade so samym sebou. A zarovem plati ze vzdy robime v danej situacii co najlepsie vieme.