Milá Marcoa,
len pár poznámok, inak by z toho tvojho elaborátu nezostal kameň na kameni:
1. OMAN je arabský štát v juhozápadnej Ázii!!!
2. Nadávať = hrešiť, hromžiť, kliať a ekvivalenty synoným.
3. Osočovať = ohovárať, haniť, špiniť, očierňovať...
1. Marcoa
09.02.2022 15:53:49
"Poznam sposob ohladne psoriazy a to celkovou ocistou tela ktora trva 7m...pomohlo to cela ludom ak chcete napiste mi poradim."
--- Tá 7 metrová "očista" ti, ako vidím, neprospela!
2. Marcoa
11.02.2022 10:49:52
"Bylinna ocista spociva v komplexnom systemovom ociteni vsetkych organov plus zmena životosprávy a alkalizacia prispievaju k odstraneniu priciny chorob ...doplnenie vitaminov...vsetko ba zaklade drvenych specialne pripravenych bylin drvene...v sacku ktore sa uzivaju kazdy den ...jeden sacok.. plus mame caje antiplast, pesticidy herbicidy a alkalicke kvapky plus roznu kozmetiku detoxikacnu /normalne sa,da jest/ ako aj liecivu stravu...toto vsetko ak clovek dodrziava....ocisti telo id toxinov a zbavy sa roznych chorob...riesi sa pricina....chorob ...ak by ste chceli konkretne info...napiste"
---Ponúkať na očistu "pesticidy herbicidy"??? : o)
Marcoa
24.05.2022 10:23:25 "
"..nikto tu nic nechce predavat ved nikde nie su spomenute nejake produkty alebo vy vidite nieco? Co vam nejde nejaky mlm? ..."
--- Čistá schiza!
Problémy s chápaním?! Veľké! Prečo mi prisudzuješ svoje vlastné "pozitíva"??? : o) Ja to vidím tak, že si to práve ty, kto začal ohovárať a to je trestný čin! Mala by si si dávať pozor na to, čo vypúšťaš do éteru. Slovenčina na úrovni osobitnej školy, ale dám ti ešte šancu, keďže píšeš: "hovorim nemecky ,anglicky ,taliansky", môžeš sa predviesť:
1. "Žaloba pre hanobenie a urážku" - do angličtiny (Thank you so much!) a nemčiny (Besten Dank!).
2. Vetu z taliančiny "Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." (Grazie mille!)
Keď budeš prekladať, prosím, necestuj vtedy. Veľká vďaka!!!