Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vytoky

RNG

Lusilu, Swiss laktobacily su velmi dobre, Len neobsahuju kulturu L bulgaricus, ktora vytvara imunitu voci virusom. A su pomerne drahe.
Moje obchody posielaju aj na dobierku postou, tak, ako mnohe ine ne nete.

lusiliu

mam 17 .. no neviem kuk gyn moc necem ist vies ako hambim sa ... ty mas kolko ? ako ja sa aj pred mojim chalanom habim tak ja uz neviem :(

hoska

gyn. na to nic.no niektore zeny to maju...aj mi to prekaza..niekedy je to dost silne..meni aj hustotu...pokial nezapacha tak si myslim ze je to v poho...ale ved povedz mame alebo zajdi ku gyn.kolko mas rokov??

lusiliu

hoska mne sa vidi ze tiez to ma moja mama ... tak to asi moze byt aj dedicne .... nikdy ti to neprekazalo ? gynekolog na to nic ?

hoska

ja mam tiez vytok.mala som ho uz asi rok pred prvou menstruaciou.pravidelne sa meni podla toho v ktorej casti cyklu som.moja mama to ma tiez.mam to asi po nej.bola som aj u gyn. ale nic

lusiliu

adriana este som nebola u gynekologa takze neviem :( ale mam to odkedy som dostala messtruaciu cize zo 4 roky ... a RNG prosim ta len tvoj nazor ci by boli dobre aj tieto tabletky, ak nie ake ine by si mi navrhol ? pretoze do tvojho obchpdiku mam dost daleko .... hm ? :)dik

RNG

Ja by som si zobral dobru probioticku zmes, to je dobre, ci mas nejake problemy, ci nie. Posilnuje to imunitu, ozdravuje creva, vytvara plno uzitocnych latok a vitaminov v tele.
V mojich doplnkovych obchodoch mam tiez dobru zmes, obsahujucu aj lactobacilus bulgaricus, zvysujuci imunitu aj proti viralnym ochoreniam, ktorych je dnes akurat dost. Mnohe nosime v tele permanentne(herpesy,hpv,Epstein Barr ...) aj ked sa navonok nemusia roky prejavit.
Posilnit si obranyschopnost tela sa vzdy vyplaca.