Viete niekto ako sa ich zbavit ? Je to normalne ked mam vytok stale ???? ked zaschne na nohavickach je zltkasty, mohlo by na to pomoct : Swiss Laktobacily "5" 30 tob ??? Je to na stranke -odkaz odstránený- dakujem
Vytoky
Lusilu, Swiss laktobacily su velmi dobre, Len neobsahuju kulturu L bulgaricus, ktora vytvara imunitu voci virusom. A su pomerne drahe.
Moje obchody posielaju aj na dobierku postou, tak, ako mnohe ine ne nete.
fuha no ty si ete mladucka ... a mamka ti co na to povedala?
mam 17 .. no neviem kuk gyn moc necem ist vies ako hambim sa ... ty mas kolko ? ako ja sa aj pred mojim chalanom habim tak ja uz neviem :(
hoska mne sa vidi ze tiez to ma moja mama ... tak to asi moze byt aj dedicne .... nikdy ti to neprekazalo ? gynekolog na to nic ?
adriana este som nebola u gynekologa takze neviem :( ale mam to odkedy som dostala messtruaciu cize zo 4 roky ... a RNG prosim ta len tvoj nazor ci by boli dobre aj tieto tabletky, ak nie ake ine by si mi navrhol ? pretoze do tvojho obchpdiku mam dost daleko .... hm ? :)dik
Ja by som si zobral dobru probioticku zmes, to je dobre, ci mas nejake problemy, ci nie. Posilnuje to imunitu, ozdravuje creva, vytvara plno uzitocnych latok a vitaminov v tele.
V mojich doplnkovych obchodoch mam tiez dobru zmes, obsahujucu aj lactobacilus bulgaricus, zvysujuci imunitu aj proti viralnym ochoreniam, ktorych je dnes akurat dost. Mnohe nosime v tele permanentne(herpesy,hpv,Epstein Barr ...) aj ked sa navonok nemusia roky prejavit.
Posilnit si obranyschopnost tela sa vzdy vyplaca.