Tmavsie skvrny na pokozke

LightFlame

stenly1988: laser, intenzívne pulzné svetlo a vysoké koncentrácie ovocných kyselín.. najprv teda dermatológ :) môže to signalizovať ochorenie spôsobené zlou produkciou ženských hormónov (choroba sa vola chloazma), potom aj užívanie HAK to spôsobuje...niektoré ženy vďačia za vyblednutie pigmentových škvŕn užívaniu vitamínov skupiny B, obzvlášť kyseliny listovej..netreba však čakať výsledky zo dňa na deň, ale počkať niekoľko mesiacov, kým dôjde k zlepšeniu.

vikiii

Kočky a neberiete HAK? Aj ja ich mám z nej.. Tiež som najprv nevedela z čoho vznikli.. Zo slnka som ich určite nemala.. Mne to povedala lekárnička, vraj aj ona ich má práve z HAK..

STENLY1988

DOBRY DEN CHCEM SA OPITAT,,ODMALIčKA MAM POTELE HN EDE FLAKY MAPOVITEH TVARU SU NEPEKNE....NIEKTORE SU TAKE MALE..ALE NALAVOM STEHNE MAM TAKE VELKE ALE 20cM TAKA PIGMENTOVA VELKA šKVRNA...HLAVNE V LETE SA NEMOžEM VYZLIECT LEBO JE TO DOST VIDIET KEDžE MAM MOC BLEDU POKOžKU...DA SA TO VOLAKO CHIRURGICKY čI LASEROM ODSTRANIT,?,,TRAPIM SA KOLI TOMU MOC

Danka

Tiež mám niečo na líci, sledujem to asi mesiac, je to len tmavšie škvrna dosť veľká. Neviem, či to nemôže byť od slnka a či to zmizne samo alebo nie.