Zase v tom

Príspevok v téme: Zase v tom
SamuelUnava

Ahojte, mám diagnostikovanú GÚP cca 2 roky. Liečim sa na ňu sertralínom ktorý mi dosť pomohol. Pred 2 rokmi ma dá sa povedať vytiahol z najväčšieho utápania sa nekonečného kruhu. Dodám, že úzkosti mi začali po dosť stresovom období + do toho marihuana.
Strašne dlho som lúskal fóra a dopátral sa k psych. chorobám a čítal si veci o schizofrénií. Dosiahlo to do takého štádia, že som si začal namýšlať veci a môj mozog to už začal vnímať automaticky.
Všade som videl tú chorobu, vo vetkých myšlienkach, vo veciach čo som robil ... strašné ...
Po roku som sa nejak uvedomil, dá sa povedať že to skoro vymizlo.
Teraz pred týždňom sme sa boli s chalanmi snowboardovať, tak som si vravel že dám si brčko prečo nie. Samozrejme podvedome som vedel, že to je hlúposť a nemám to robiť. Následovala extrémna úzkosť, ktorá trvá doteraz no nie v takej intenzite spojená s depresiou. Dosť sa mi striedajú nálady, no nemám žiadne halušky ani tak. Vrátili sa mi opäť myšlienky na schizofréniu a zase to zautomatizované myslenie. Utvrdil som sa v tom, že marihuana nie je pre mňa osobne už viac prínosná. Vravím si, že ak som sa z toho dostal raz, musím aj druhý krát. Chcel som sa spýtať, či ste sa niekto reálne toho zbavili, alebo čo vám pomohlo v zmene svojho zmýšlania. A klasická otázka ako pred 2 rokmi ... Myslíte že to je schizofrénia/psychóza? ..

Ďakujem

gomanka

no nič treba vyhľadať odbornú pomoc, skúsiť to preklenúť, nájsť si nejaké koníčky, zamestnať si myseľ.

thewhitegems

Everybody style and gems sweetheart out there will cherish Loro Fashion Co., real silver new pearl hoop. These immortal tastefulness studs make certain to be the ideal expansion to any outfit.

lorojewelry.com

pupavka18

Si fakt ,, truľko", že si znovu podľahol...kamoši sú ok, a ty... ,,Ved nevieš? Také ľahké: že po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje...a spúšťa u niekoho schízu",

Trvalo si môžeš poškodiť mozog...daj pozor už NAVŽDY,
Ale skôr možno máš len obrovský strach, z toho vtieravé myšlienky=OCD, ťa to pohltilo, ak si to všetko uvedomuješ, by to schiza nemala byť, len činnosťou toto vytlačíš z hlavy, nedať myšlienkam šancu, pracovať na sebe silou vôle, panika strašná u teba, narobí paseku hroznú, až do bludov to môže prerásť,
Tiež si prečítaj bádateľ net-schizofrenia

Vase ctihost

Pán RuDolf.Celebrita ste už vyskúšali od marihuany cez pervitín lsd extázu asi všetko.Otázka je či nie ste psychicky narušený keď svoje chabé grafity umenie prezentujete na mestských pamiatkach a verejnom priestranstve.