ale pamatam si casy, kedy som sa smiala vela a to bola parada :) s usmevom na to spominam :)
Zázračný elixír zdravia: tri minúty smiechu namiesto tridsiatiach minút behu?
ja sa smejem každý deň, ale že by som z toho aj chudla? :D radšej by som kúpila tú kolobežku a začnem asi aj behať
@ AAlenkaa ja tiež odporúčam kolobežku, ja som si to úplne zamilovala a mám pocit, že teraz ako chodím fakt často, tak je to konečne aj poznať na stehnách
ja mám zase túto www.cyklospeciality.sk
I am really happy to know this useful website. It gives me a lot of interesting knowledge about everything around especially the content of the above article. garticphone.onl ovogame.co
@Sandruska tá je parádna. Mňa to tiež láka vyskúšať
he he, smiech musí byť, aj keby cez slzy :D ale šport to zase nenahradí ;) treba sa smiať a hýbať
In the forums I have found, the play snake has good ideas for people to entertain and find interesting things.
zeby to ozaj fungovalo? ja sa rehocem kazdy den az moc mam pocit a je pravda, ze chora nejak nebyvam.
ja sa rada smejem, ale aj ten šport treba - aspoň na formovanie ;)
pekný článok, ja mám rada šport aj smiech :) milujem bicyklovanie a odkedy mám novú kolobežku, tak formujem postavu zase na nej www.cyklospeciality.sk
Máte nejaké kilá nadváhu? Neholdujete športu, ale chceli by ste schudnúť? Sprobujte poopraviť svoj postoj a kombinujte smiech so športom. Chcete žiť zdravšie a čo najdlhšie? Naučte sa veľa a srdečne smiať.