Zamilovala som sa do učiteľky

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do učiteľky
caaf

no hádam mi tu ktosi poradí alebo skôr pomôže :)
Poďme k veci, je mi teda 15 chodím na základnú ešte a zamilovala som sa do učiteľky, ktorá ma učí slovenský jazyk, má okolo 40-42 myslím si:)
No minulý rok to začalo, veľa ma vyvolávala aj chválila.Usmievala sa na mňa a taaak, strašne očný kontakt udržiava?❤️
Potom sme prešli na online, lebo korona, nejako ma to prešlo a teraz no ešte som zabudla som v 8 ročníku:)
No a teraz som sa do toho chytila zas?rada sa na ňu pozerám, aj ona keď sa na mňa pozre úplne sa roztopím???❤️ mám ju veľmi veľmi rada!!! Je strašne srandovná! ??? Proste najlepšia učiteľka na svete! Aku som kedy mohla mať? Moc sa ako moc nerozprávame, aj keby som chcela, ale neviem moc o čom :( Jednoducho páči sa mi keď sa na mňa usmieva a pozerá vyvolá má k tabuli, skoro vždy mňa k niečomu čo viem skôr lepšie ako ostatní spolužiaci, tak asi preto, a robí mi to strašne veľkú radosť!❤️ Nechcem sa toho pocitu zbaviť, ale viem že by sme spolu aj tak nikdy neboli má 2 deti a priateľa/manžela neviem ?
Myslím na ňu často, vždy sa teším ked zazvoní a viem, že máme slovenčinu a príde a už ju vidim ako vchádza do triedy hned mám lepšiu náladu ❤️

Almarinos

myslim si ze temu si zalozila preto, lebo mas az moc dobry pocit z tejto ucitelky a nevies preco.
Mas pocit, ze z tejto ucitelky nieco pekne vyzaruje? Ze ti vlastne ani nemusi povedat, ze ta ma rada a a pritom citis, ze ta ma rada? Ked ano, tak ja si myslim, ze je to naozaj laska. Nie je ale laska ako laska. Tento druh lasky je taky, ze ja predpokladam, ze ona ta berie taku aka si. Dokonca aj pri tabuli, kebyze si nieco pokazila, tak nezakrici na teba pred triedou ako hyena, ze co si taka sprosta alebo co. A ked tak, povedala by tu kritiku tak zo srandy a ty by si citila, ze vlastne ti ani neublizuje. A ze ta ma rada. Tato laska je ta prava, bezpodmienecna.
A myslim si, ze jej aj skutocne zalezi na tom, aby ste to ucivo aj vedeli.

Ibaze ty si asi v rozpakoch, lebo je to prijemne, pekne, ale je to tiez zena, ma 2 deti, je vydata a to si asi nevie tvoj mozog vysvetlit, ze aj tak je to laska. Nie darmo sa to tak nejak hovori, ze rozumom city nepochopis.
Mozno aj si s nou vies predstavit, hoci len predstavit nejaky blizsi intimny vztah s nou, ibaze ti tvoje pocity hovoria, ze nie to nesmies! .... ked chces, vyjadri sa, to ma bude zaujimat.. :)

Myslim si, ze ona ma rada nielen teba, ale aj ostatnych. Ja som si spomenul na podobnu ucitelku a mal som podobne pocity na strednej.

Joana

na strednej som tiez mala oblubenu ucitelku a ucila moj oblubeny predmet. zakazdym som sa tesila. udrziavali sme ocny kontakt, ked nieco vysvetlovala a rozpravali sme o roznych veciach.

ahjajjaj

myslím si, že tieto Tvoje sympatie nie sú ničím mimoriadnym, aj keď to tak cítiš. Každopádne je to pozitívum, že máš takéto pocity a cítiš sa šťastná a uznávaná. Existujú také vzťahy medzi ženami, najmä ak je jedna staršia a druhá mladšia, že tá mladšia tú staršiu veľmi obdivuje, páči sa jej jej štýl obliekania, jej názory, jej hlas a všetko. Potom to postupom času prejde a s nastupujúcimi skúsenosťami ubúda aj toho obdivu iných ľudí, lebo už máš niečo prežité, s čím ich konanie porovnávaš a už to nevidíš ako niečo také veľké a dôležité.

caaf

viem, že to asi nieje láska, ale proste keď ju vidim a sa na seba pozeráme (úžasný pocit)aj teraz pred pár dňami sa mi prihovorila z ničoho nič??❤️a vyvolala ma k tabuli k tomu čo ide mne najlepšie z triedy ?❤️?

sirmia26

na strednej som tiez mala oblubenu ucitelku a ucila moj oblubeny predmet. zakazdym som sa tesila. udrziavali sme ocny kontakt, ked nieco vysvetlovala a rozpravali sme o roznych veciach. ale nemyslim si, ze prave taketo nieco je zamilovanost a laska. to su sympatie prameniace so zaujmu.

snejty

Treba viac citat knihy. Mozno zistis, aky je rozdiel medzi mat niekoho rad a byt zamilovany. Dalsi faktor moze byt zavislost od pochvaly. Taketo ,,zamilovania do ucitela,, sa deju aj v pripadoch, ked sa detom doma nevenuju. Kazdopadne coskoro ides na SS a vyriesi sa to same. Budes mat nove podnety.