Bylinna ocista

dobraja

Podľa mňa je smiešne nejak časovo ohraničovať "očistu". Mali by sme žiť tak, aby nebolo potrebné niečo takéto absolvovať. Aspoň teda ja takúto potrebu nemám, že by som si mala prečistiť telo.

Marcoa

Cela tato ocista trva 7mesiacov, ....treba sa nato pripravit ze to trva dlhsie...neni mozne telo detoxikovat za 9dni atd. .ked je zanesene roky ....preto je to specificke v tomto...nie su to vyzivove doplnky ...a preto to ma logiku...takuto mam skusenost ja..

Marcoa

Bylinna ocista spociva v komplexnom systemovom ociteni vsetkych organov plus zmena životosprávy a alkalizacia prispievaju k odstraneniu priciny chorob....prva faza 3m spociva v odstraneni toxinov ....2faza 3m..regeneracia a 3 faza 3m/mesiace/ ...doplnenie vitaminov...vsetko ba zaklade drvenych specialne pripravenych bylin drvene...v sacku ktore sa uzivaju kazdy den ...jeden sacok.. plus mame caje antiplast, pesticidy herbicidy a alkalicke kvapky plus roznu kozmetiku detoxikacnu /normalne sa,da jest/ ako aj liecivu stravu...toto vsetko ak clovek dodrziava....ocisti telo id toxinov a zbavy sa roznych chorob...riesi sa pricina....chorob ...ak by ste chceli konkretne info...napiste

lichotinka

veru bolo by fajn toho napisat viacej, lebo takto ani nemame sajnu o tom, s cim mas vlastne tu dobru skusenost