Ahojte.Mam taky mensi problemik...Po tom, co som dost rychlo schudla 10 kil, mi zacali ovisat prsia..Ato teda poriadne...Kedysi som nosila podprsenku velkosti C, teraz mi stacia aj A-cka..A aj ked cvicim, vobec sa to nezlepsuje..Existuje este nejaka moznost, aby sa to napravilo, okrem plastickej operacie?Dakujem...
Co s ovisnutymi prsiami?
neviem, ale mne ocko odmalicka hovoril, ze najhorsie je, ked zena priberie, lebo ked potom budes chcciet schudnut, prve, co pojde, budu prsia a potom s nimi lajdackami mozes hrat akurat tak vybijanu. Vyzeras teraz asi ako africke zeny, tak este chod do solarka a si komplet.
ahoj. myslím že krém na spevnenie poprsia ti nepomôže pokial ti chudli prsia. vyskúšaj decolen. ževraj pomáha hlavne tým čo im prsia schudli navrátiť pôvodný plný tvar a pevnejší. ja som ho dnes začala užívať tak budem čakať na efekt-
niekedy skus,pouzit ten z awonu.mozno "to" je to prave orechowe:)..treba skusat vzdy nieco nove.. pocula som nanho len dobre reakcie..a aj cena je priatelska :)
Tak pouziavm rozne kremiky, ale moc nepomahaju...A nad plastikou rozhodne nepomyslam, to nikdy..!(pokial to nie je nutne pre zdravie...)
ahoj,skus vyskusat nejake kremy..na spevnenie oprsia..napriklad aj v avone zvyknu byt kremy ktore tvaruju a spevnuju poprsie..na tvojom mieste by som oskusala ten krem,az potom by som uvazovala nad plastikou