Mám taký blbý zvyk stále si vytrhávať obočie a mihalnice a neviem ako s tým prestať... nejaké dobré rady, resp. čo si dať aby mi rýchlo dorástli (môžu byť aj domáce recepty, i z drogérie prípravky)
Rada
Nakmav ti určil správnu diagnózu, odhalil príčinu - psychická porucha, aj to, kto ju lieči. Mala by si jeho slová zobrať vážne a navštíviť odborníka, kým sa ti to nezhorší a nebudeš nútená brať antidepresíva.
Diagnóza nie je príčina. Ani psychická porucha nie je príčina,vonkajších prejavov opísaných zadávateľom témy.
Odpovedal som na to, na čo sa pýtal. Opísal, ako svoje vonkajšie prejavy svojou mozgovou syntézou, vníma zadávateľ témy a žiadal o konkrétnu radu.Tak na to presne KAPACITOR odpovedal. Nežiadal diagnózu.
Ja si myslím, že príčina je v podvedomí zakotvená, nespracovaná negatívna emócia / jav z minulosti. Možno aj vzťahová v prenatálnom veku.
Príčina nie je psychická porucha a diagnóza.
To čím trpíš sa nazýva trichotilománia.
To nieje "blbý zvyk" ale psychická porucha.
Rady od kapacitora nerieša príčinu ale dôsledok, a vlastne neriešia nič lebo ty si budeš mihalnice trhať stále dokola.
Trichotilomániu lieči psychiater.
Vnútorne užívať, kolagén napr. ALAVIS alebo v tablet. forme kyselinu hyalurónovú, pomôže aj zinok+selén.
Multivitamín s minerálmi, napr. prípravok Acido Fit rozpustná šumivá tableta vo vode. Mineráli sú hnacím motorom metabolizmu, hlavne bielkovín.