Diplomová práca

Anoja

Zaverecneprace.sk odovzdavaju cisty plagiát,komplet skopirovana ina praca, vratane chýb - vyhnite sa im. Cena vysoká a profesionalita nulová.

katkahajka84

hlavne neskúšaj pisanieprac, ak teda nechceš mať zhodu 50 a viac percent. na vystudujete-mypiseme som komunikovala priamo s autormi a asi ako jediní ti dajú na nich aj telefón alebo FB... vyskúšaj im aspoň napísať a uvidíš sama ako zareagujú. Ale ja som bola maximálne spokojná s prístupom, komunikáciou aj vypracovaním.

slovenka96

Rozhodujem sa medzi nimi a stránkami trebárs zaverecneprace pripadne pisanieprac a pod. ale to sú dosť veľké firmy a neviem či by so mnou aj naozaj riadne komunikovali alebo len tak odflákli.
Ti čo máte skúsenosti s vystudujete-mypiseme dodali vždy všetko načas? Nenašla som na nich žiadne recenzie preto neviem či risknúť a dať si u nich niečo urobiť

Kubo184

vystudujete-mypiseme mozem odporucit aj ja. vsetko bezchybne, chalani co to zastresuju su kapacity. ak sa potrebujes obratit na niekoho hoci len s konzultaciou - nemusi byt zrovna pisanie - tak urcite na nich. mne vzdy pomohli.

katkahajka84

Ahoj, ja mám s vystudujete-mypiseme len pozitívne skúsenosti. Aj pokiaľ potrebuješ iba s niečím poradiť, tak im isto napíš, mne vždy pomohli keď som potrebovala, a ak sa nič nezmenilo, tak konzultácie pre študentov by mali robiť zdarma... ja som ich využívala pri štúdiu pravidelne :)