Fibrilacia

Príspevok v téme: Fibrilacia
MariaMS

Dobrý den, píšem Vám v mene môjho 71 otca. Chcela by som sa spýtať, aké ma možnosti? Pred šiestimi rokmi absolvoval operáciu srdca, dávali mu strojček ( príčina bola veľmi nízky, tep, dolný diastolicky tlak)
Každý rok chodí na kontrolu. Minulý rok mu lekár povedal, ze je to v poriadku len ma fibriláciu na 8%.
tento rok sa mu lekár už nameral fibriláciu na 90%.
Odporučil mu ako liečbu nejaké elektro šoky, ktoré môj otec odmietol, nakoľko aj jeho brat to kedysi absolvoval a znova sa mu to vrátilo. A spolieha sa iba na lieky, ktoré rozrieďujú krv.
Chcela som sa spýtať, ci odporúčate ten zákrok, naozaj sa to vracia alebo je to individuálne? ale mame aj iné možnosti liečby.
ďakujem Vám vopred za odpoveď

tombrownn1975

Hey people! If some of you raelly need help with essya ad you need help you can ask this gusy for help! handmadewriting.com is the best website! You can be really cool and go for it! HAve a nice day!

Omen

Mária,
dal sa tvoj otec zaočkovať proti Covidu? Bolo to predtým, ako mu stúpla fibrilácia? Ak áno, potom treba túto info odovzdať kardiológovi a aj ŠÚKL-u.

Ja ten zákrok neodporúčam a ani nie som proti, je to otcov život, jeho zdravie a jeho rozhodnutie. Nebolo by od veci prekonzultovať otcov stav ešte s ďalším kardiológom, ktorému by ste poskytli jeho zdravotný záznam, ale ak máte "iné možnosti liečby" a otec by s nimi súhlasil, tak by ste sa mohli vydať touto cestou.

A áno, je to individuálne - pomôcť mu to môže, ale aj nemusí. Lieky na riedenie krvi brať MUSÍ!
Prajem tvojmu ockovi, aby fibriláciu dostal do "normálu" čo najskôr.