No tak ako začať? Ide vlastne o to, že idem mať pomaličky 28 rokov a v podstate ešte neviem, čo je to mať vzťah alebo fakt dobrú kamarátku. Mal som len detské lásky, ale to nerátam ako vzťahy, keďže to vzťahy ani z ďaleka neboli.
Jednoducho neviem natrafiť v práci alebo na internete na dievča ktoré by mi padlo do oka a chcel by som aj niečo viacej ako len písanie. Ide o to, že som si písal aj s nejakými dievčatami cez Pokec, kde sa nejaké aj chceli stretnúť, ale nikdy to neboli tie typy, ktoré by sa mi páčili a šiel by som do toho bez rozmýšľania.
Dopredu však dávam vedieť, že nie som vôbec náročný. Vôbec netúžim mať po boku dievča s perfektnou postavou alebo krásnou tváričkou.
Jednoducho keď idem po meste alebo do obchodného domu alebo sa idem niekam prejsť, tak vždy vidím nejaké dievčatá, ktoré sa mi naozaj od pohľadu páčia, ale na také neviem natrafiť ani v práci ani na internete.
Čo si myslíte, že mi chce týmto život povedať? Že nemám nárok na to, aby som bol s nejakým dievčaťom, ktoré sa mi páči a mám brať každú jednu príležitosť, ktorá sa naskytne, aj keby to nebolo vôbec to čo hľadám? Alebo mi chce povedať, že mám ostať sám?