Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako by ste to brali vy?

Príspevok v téme: Ako by ste to brali vy?
Varus

No tak ako začať? Ide vlastne o to, že idem mať pomaličky 28 rokov a v podstate ešte neviem, čo je to mať vzťah alebo fakt dobrú kamarátku. Mal som len detské lásky, ale to nerátam ako vzťahy, keďže to vzťahy ani z ďaleka neboli.

Jednoducho neviem natrafiť v práci alebo na internete na dievča ktoré by mi padlo do oka a chcel by som aj niečo viacej ako len písanie. Ide o to, že som si písal aj s nejakými dievčatami cez Pokec, kde sa nejaké aj chceli stretnúť, ale nikdy to neboli tie typy, ktoré by sa mi páčili a šiel by som do toho bez rozmýšľania.

Dopredu však dávam vedieť, že nie som vôbec náročný. Vôbec netúžim mať po boku dievča s perfektnou postavou alebo krásnou tváričkou.

Jednoducho keď idem po meste alebo do obchodného domu alebo sa idem niekam prejsť, tak vždy vidím nejaké dievčatá, ktoré sa mi naozaj od pohľadu páčia, ale na také neviem natrafiť ani v práci ani na internete.

Čo si myslíte, že mi chce týmto život povedať? Že nemám nárok na to, aby som bol s nejakým dievčaťom, ktoré sa mi páči a mám brať každú jednu príležitosť, ktorá sa naskytne, aj keby to nebolo vôbec to čo hľadám? Alebo mi chce povedať, že mám ostať sám?

Ernest-ernie

Ono tam si len chlapi snažia hladať sexuálne partnerky.

A 999 z 1000 takychto pokusov je neuspesnych.

Tak isto jak 99% zien neodpisuje na normalne spravy, tak 99,9% zien nebude uz duplom odpisovat na tie sexualne.

Ja ani neviem z coho to vzniklo ze si kazdy mysli ze nainstalujem si Tinder a kazdy druhy den si zatrtkam... To je absolutna fantazmagoria tu na Slovensku.

Vraj to tak funguje v Amerike, vo velkych mestach.

Ale u nas kde 99% zien na tej zoznamke caka na princa s Panamerou (taky ovsem si to nikdy nenaistaluje lebo ten ma uplne iny zivot a problemy), tak ziadny sex nehrozi.

Varus

Ako samozrejme. S tým súhlasím, že v dnešnej dobe tie zoznamky už nemajú žiadnu výpovednú lehotu. Niekedy, keď začínal Pokec, Facebook alebo Badoo, tak sa určite dali nájsť ľudia, ktorí seriózne hľadali partnera, ale tieto časy už dávno pominuli.

V dnešnej dobe tie zoznamky slúžia už len na vyplnenie času. Ľudia tam chodia už len z dôvodu, že nemajú ako efektívnejšie vyplniť svoj čas nejakými činnosťami, tak sa tam jednoducho prihlásia a dopisujú si alebo vypisujú hlúposti na ploche.

Nehovoriac o tom, že niektorí ľudia ani nevedia kvôli čomu na tie zoznamky chodia. Neraz sa mi stalo, že som sa opýtal dotyčnej, že čo ju privádza na Pokec a čo tu hľadá. Dostal som veľmi jednoduchú odpoveď, "Ani sama neviem" alebo "Neviem prečo som tu".

Ja sa tomu ale ani nečudujem, keďže v dnešnej dobe tieto zoznamky slúžia len na to, aby si tam ľudia hľadali sexuálnych partnerov. Zoznamovanie sa v reálnom živote je niečo úplne iné, keď sa dvaja rozprávajú medzi sebou a vidia sa navzájom.

Ernest-ernie

Nic take ako "rozumiet si navzajom" a "mat si o com pisat" a "jeden o druheho zaujimat" uz dnes pri zoznamovani sa cez internet neexistuje.

Zenske su unudene, len si scrolluju instagram cely den a snivaju ze budu mat profil ako plackova.

Ak odpisuju tak max 1-2x za den, casy ked som si pisal so zenami na icq a pokeci ze som mal 15 konverzaci rozrobenych naraz su nenavratne prec.

Ja to robim tak ze ak zenska odpisuje tak cca na treti den pisania sa uz spytam ci niekam neskocime. Ak sa ju nevytiahnem von do tyzdna tak na nu kaslem.

A vobec neriesim ci si mam s nou o com pisat alebo nie. Lebo chleba sa lame vzdy nazivo.

Varus

Áno, nepáčili sa mi po vizuálnej stránke. Tým nechcem ale povedať, že boli škaredé, pretože neboli, ale mne sa jednoducho nepáčili. Čo sa týka vzájomného písania, tak sme prehodili nejaké tie správy, ale bolo to len také všedné písanie. Časom to bolo už len pár správ za niekoľko dní, inak nič viacej.

Jednoducho som čakal, že konečne príde nejaké dievča, ktoré sa mi bude páčiť, budeme si rozumieť navzájom, budeme si mať o čom písať, budeme sa jeden o druhého zaujímať a budeme sa snažiť to posunúť, aj na nejaké stretnutie, ale nič také sa nestalo.

Samozrejme to neberiem nejako katastrofálne. Jednoducho nemám šťastie, aby som niekde stretol osobu o ktorú sa budem zaujímať, ale človek nikdy nevie.

Varus

Tak 10 rokov tu nie som ani náhodou. Dokopy som tu cca 3-4 roky s tým, že som sem nechodil stále. Mal som pauzy aj polroka, keďže sem jedného času chodil človek, ktorý nadával a hrubo osočoval ženy, ktorý si schválne zaregistroval moje nicky v čase, keď ešte registrácia nebola nutná, preto som si vytváral stále nové.

Čo sa týka mojej zmeny, tak som sa zmenil, aj keď z písania to možno nie je vidieť, pretože by ma musel človek poznať. Samozrejme, že aj ja som mal dakedy názory, že ženy idú len po chlapoch, ktorí majú nové auto, pekný dom alebo byt a vyzerajú dobre.

Potom som si však prehral moje situácie zo života, kde som si uvedomil, že aj po mne dievčatá išli, len som bol tak zaslepený, že som to asi ani vidieť nechcel, pretože som bol naozaj veľmi zakomplexovaný. Dokonca som mal aj nejaké 3-4 frajerky počas základnej a strednej školy, ale všetky tie "vzťahy" skončili len mojou vinou, pretože ako som písal, bol som zakomplexovaný, nemal som sa rád, podceňoval som sa.

Po strednej nastal však ten problém, že niektoré dievčatá zo sociálnej sieti sa aj chceli stretnúť, len chyba bola zase tam, že sa mne osobne nepáčili, nepriťahovali ma. Plus som mal dve šance, ktoré som zrovna zase ja pokazil, pretože človek niekedy nemyslí v danej situácii tak, akoby chcel. Hlavne, keď tá daná situácia príde v zlomku sekundy.

Bohužiaľ od strednej školy mám ten problém, že aj v robote alebo na soc. sieťach stretávam dievčatá, ktoré ma ničím nepriťahujú a tam je terajší problém. Jednoducho čakám, kedy sa stretnem s nejakou, ktorá ma bude priťahovať tak, aby z toho niečo časom aj bolo.

nakmav

Libertz - Varus sem chodí snáď aj 10 rokov, starí používatelia tohto fóra ho pamätajú ešte pod inými nickmi (nebudem konretizovať)
Píše stále tie isté veci dokola, za 10 rokov žiadna zmena.
Neodpísal ti lebo on nemá záujem sa zmeniť, alebo niečo vyriešiť.

"Definícia bláznovstva je robiť stále to isté a pritom očakávať iný výsledok."

Varus - rada v dobrom, navštív psychológa, možno ťa niekam nasmeruje.

KAPACITOR

Pri e-chatovaní by človek musel byť jasnovidec aby našiel skutočnú, faktickú pravdu a vedel ju vyhodnotiť na zhodu.

Podľa jednej filozofie sa človek skladá:
človek(3/3)=telo(1/3) +duša/psychika(1/3) +srdce/láska(1/3)

Neviem čo z uvedenej rovnice vníma človek pri e-chatovaní, možno fotografiu aj to nie aktuálnu, ak nejaká vôbec je.

Je to záležitosť aj citového vnímania, ktoré nemá fyzikálne veličiny (nazývaná chémia) a preto sa nedá definovať kedy príde a kedy zanikne. Napr. dlhoročné agresívne vzťahové prostredie pred rozvodom, v práci, potláča a môže úplne otupiť mimozmyslové, bezreceptorové citové vnímanie. Skutočné lásky môžu byť počas života 2-3-4 a prvá môže prísť kľudne aj po 30-ke. Každý máme svoju životnú, osudovú cestu inú.
Veľa šťastia !

daniela2

Teraz počas covidu je to ťažšie, ale ja by som robila nejakú dobrovoľnícku činnosť a aj tam sa dá zoznámiť, a stretnúť fajn ľudí. Napr. upratovanie v okolí vodných tokov, či v parkoch, či administratívna pomoc v nejakej dobrovoľníckej organizácii.

Libertz

Ja som natom podobne, tiez mavam taketo uvahy hlavne vcera. Ale uz davnejsie som ti pisal ze to mozme prediskutovat cez mail, no nato si nereagoval.