Liek na TK skúsenosť

Príspevok v téme: Liek na TK skúsenosť
Blanche13

Ahojte, mala som pred Vianocami zvýšený TK a ešte pretrváva, zvyčajne mám v tomto období veľké napätie až úzkosť ( reštrikcie, Lockdown) mi robí zle ... v utorok som bola v Auparku, krvácala som z nosa a dosť dlho až mi SBS služba privolala RZP .. ti mi pomohli, urobili čo museli a zistili že TK bol dosť zvýšený 180/97 čo som nikdy nemala no asi to bolo aj vplyvom toho že som sa zľakla..
Hneď na druhý deň som išla k lekárovi ten má po vyšetrení poučil a predpísal mi lieky na ten zvýšený TK ktorý bol už nižší ale ešte nie v poriadku.. no a keďže tento liek vôbec nepoznám prečítala som si tie informácie a vystrašili má tie údaje o vedľajších účinkoch - ten liek sa volá Amlessa 4mg/5mg a chcela by som vedieť či ho niekto užíval a či mal problémy, resp.ktory liek na TK je podľa vás taký najlepší tj.ze pomáha ale je šetrný z hľadiska vedľajších účinkov, vďaka

newpopularbooks

As opposed to placing a judgement in your state of affairs, apply your most advantageous purposes to that state of affairs. rather than seeing the world as bad, see your self as a powerful agent of the fine opportunities.
In case you find your self giving in to negativity, you're selling your self quick. the moment you sense the slightest pain of a poor concept, forestall and remind yourself how powerful you're. do the intentional work of preserving your thoughts fine. due to the fact whatever you constantly assume is where your existence will simply and steadily cross.
www.newpopularbooks.com