Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrube obocie.. trhania sa bojim lebo to boli

lyluss

jezis baby kazda si ho asi raz uz vytrha ci budete chodit ako breznev? omg prvy krat to boli ale potom na tu bolest zabudnete a nie je to az take hrozne ja som si zacala trhat v 12 tich a to som pri tom aj plakala tak to bolelo a ted uz uuuplne pohoda sice troskaa to stale boli ale nie ako na zaciatku ... bude to po prvy krat bud u vas doma pinzetou alebo u kozmeticky... ked sa rozhodnete trhat obocie doma najskor si vygooglite vsak ako si ho mate spravne trhat pretoze ak vam ostane len ciarka nie je to az take esteticke

machulka006

ja si dávam trhať obočie u kozmetičky voskom... je to rýchle, tá bolesť je krátka, dá mi na to potom taký gél, aby som neopuchla a v pohodičke...
je to lepšie ako obyčajné trhanie pinzetou podľa mňa...

dede

Mám 12.A jrube obocie.strasne sa bojim ho vytrhat lebo som to skusila a skoro som od bolesti odpadla.mama howori ze ked pojdem ku kozmeticke,tam to bude tak isto boliet a tam sa ani pohnut nemozem.prosiim poratte mi.Najradsej by som bola kebyze to moze byt trhabie bez bolesti

bez bolesti

mala som taky isti problem ako ti bala som sa trhania obocia ale ked som nasilu sla ku kozmeticke ani to nebolo citit ver mi je to skor prijemne ako to robi ver mi neboli to

misa276

Neboj som ako ty.mam 12 rokov a moc huste obocie zacinaju uz aj chlpy ja sa znova nebojim trhania obocia ale holenia povie mi dakto ci to boli alebo nie pls.

Slaninnka

Teda ja mam tiez huste obocie a kozmeticka mi hovorila ze mi donho bude zasahovat len minimalne,vytrhala len chlpky pomimo a aj sa ma pytala ze ci mam citlivu pokozku na bolest,ale nemam a tych par minut to sa da myslim si v pohode vydrzat,a postupne sa ta bolest akosi vytrati,urcite treba najskor zajst ku kozmeticke,ja som bola za nou asi trikrat-urobi mi tvar,ktory potom lahko dokazem udrziavat pinzetou,vzdy som sa toho bala ale s trochou praxe to uz viem a ani ma to neboli.Treba len zacat.