Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrube obocie.. trhania sa bojim lebo to boli

moonriver

Moja rada : bolí ta lebo nenapneš kožu pod nou ak nechceš aby ta to bolelo tak trhaj v smere rastu a s druhou rukou napni,trocha natiahni potiahni kožu s druhou rukou kožu a nepocitiš nijaku bolest.Ak plet bude natiahnuta necitit bolest ak ju necháš len tak a tak trháš to je veru velmi bolestivé

igalo

Boze baby mam 14 a obocie si trham bezproblemovo, mam ho jemne tenke a mam ho v tvare obluka...ak si ho budes trhat pinzetou tak trhaj v smere rastu chlpu bude to menej boliet ale pred tym si zober tampon a daj si na to telove mlieko a pretri si nim obocie vobec to neoli !

nikusa567

no dievcata neprehanate trosku ? ved to neni nejaka velka bolest..ako budete potom rodit preboha ked je trhanie obocia pre vas bolest ?nebudte posrate :)

ln

ja sa tiez bojim pinzety,tak ku mne raz do tyzdna pride kamoska a oholi ho ziletkou(ja pouzivam jednorazove,musi byt uz pouzita-cize tupsia)je to uplne super,krasne tvary,len sa to musi robit kazdy tyzden a nie raz do mesiaca:)ale mne to nevadi!

katus

ahojte... ja mám tiež problémy s hustým obočím, ale nepáčia sa mi tenké obočia... ale bojím sa trhať obočie, lebo to dosť bolí, ale už som rozhodnutá, že pôjdem ku kozmetičke. A je správne, keď sa obočie strihá s nožničkami ? (lebo moja kamoška to tak robí)

nanett

Jaj zase breznevovske to nie,uprava musi byt....a je pravda,ze niekomu hrubsie obocie neslusi lebo nema na to tvar ale ak je pekne od prirody tak naco to menit zalezi od kazdeho individualne....

nanett

Ja mam ale tiez problem s rychlym rastom vlasom,ale aj s tym ochlpenim....myslim,ze tam pomaha hormonalna liecba...ja si obocie upravujem ceruzkou a kartackom a trham ho minimalne a teda kazdy mi ho chvali....

nanett

Podla mna je hrube obocie na zene pekne,samozrejme s mensou upravou.Ja mam tiez hrube obocie a obocie vytrhane na ciarku uz davno nie je in....