mam problem s obocim, no nie len stym pretoze mne dost rychlo rastu vlasy, ochlpenie a taak.. ale to obocie no bojim sa ho dat vytrhat pretoze to dost boli, je nieco co tu bolest utlmi?
Hrube obocie.. trhania sa bojim lebo to boli
Moja rada : bolí ta lebo nenapneš kožu pod nou ak nechceš aby ta to bolelo tak trhaj v smere rastu a s druhou rukou napni,trocha natiahni potiahni kožu s druhou rukou kožu a nepocitiš nijaku bolest.Ak plet bude natiahnuta necitit bolest ak ju necháš len tak a tak trháš to je veru velmi bolestivé
Boze baby mam 14 a obocie si trham bezproblemovo, mam ho jemne tenke a mam ho v tvare obluka...ak si ho budes trhat pinzetou tak trhaj v smere rastu chlpu bude to menej boliet ale pred tym si zober tampon a daj si na to telove mlieko a pretri si nim obocie vobec to neoli !
no dievcata neprehanate trosku ? ved to neni nejaka velka bolest..ako budete potom rodit preboha ked je trhanie obocia pre vas bolest ?nebudte posrate :)
Ste ako z medu moe...to trhanie az tak neboli zeby sa to nedalo prezit....a pre krasu sa trpi mile slecny
ja sa tiez bojim pinzety,tak ku mne raz do tyzdna pride kamoska a oholi ho ziletkou(ja pouzivam jednorazove,musi byt uz pouzita-cize tupsia)je to uplne super,krasne tvary,len sa to musi robit kazdy tyzden a nie raz do mesiaca:)ale mne to nevadi!
in ci out...
roky trhane obocie na tenko uz nikdy nebude hrube.
a ani "echt" hrube- breznevovske nie je nic moc...