Bolesť žily na hlave

Príspevok v téme: Bolesť žily na hlave
MelonJuice

Zdravím, som chlapec, mám 18 rokov a posledné 2 roky sa mi stáva, že ma začne bolieť na ľavej strane hlavy postupne až na zadnú časť žila, nie je to stála bolesť, skôr pulzujúca, parkrát do dňa. Objaví sa to tak raz za 1-2 mesiace a odznie tak po 2-3 dňoch, nie je to vždy rovnaká doba.
Čím to môže byť? Je to dosť nepríjemné, keď to zabolí tak ma až niekedy "mykne" od bolesti.
Ďakujem za rady.

KAPACITOR

Odporúčam piť väčšie množstvo čistej vody za deň. Hlavne ráno po prebudení keď sa povrchu tela a dýchaním za 8h spánku odparí cca. 0,6l.
Väčší prísun čistej vody zabezpečí redšiu krv, ktorá lepšie cirkuluje v žilách a cievach hlavne s malým prierezom okrem toho sa menej namáha aj srdce (vykoná menej mechanickej práce) a zlepší sa celá detoxikácia v organizme.
Prajem veľa šťastia !

KAPACITOR

Mozog zásobujú krvou žily a cievy. Známemu vo vysokom veku pomohol prípravok NATTOKINASE PLUS 90kaps. U neho bola príčina pečeň, ktorá nemetabolizovala bielkoviny pre absenciu minerálov. Začali sa mu zanášať cievy, hniť noha a mával vonkajšie krvácania z nestráviteľnosti bielkový. Minerály sú hnacím motorom metabolizmu bielkovín. Mal v tkanive na nohe dieru nad členkom a hrozila amputácia. Rana sa zacelila a nemá vonk. krvácania.
Je veľa prípravkov aj na prírodnej báze.
Prípravok čistí hlavne krv, žily a cievy.

Príčina u Vás môže byť aj iná, napr. anatomická a nie priechodnosť žily zapríčinená metab. / systémová.