Príjem vlákniny závisí od veku dieťaťa

Táto diskusia patrí k článku: Príjem vlákniny závisí od veku dieťaťa
Príjem vlákniny závisí od veku dieťaťa

BRATISLAVA 31. júla (ZDRAVIE.sk z WEBNOVIN) - Množstvo vlákniny, ktoré by dieťa malo prijať, závisí od jeho veku. Ako agentúru SITA informovala Monika Mičúchová z PR agentúry Comm, pre stanovenie denného odporúčaného množstva vlákniny sa používa jednoduchý vzorec - k veku dieťaťa v rokoch treba pripočítať 5 gramov vlákniny. Ak má teda dieťa 10 rokov, ...

renata18

tak kedze vlaknina pomaha dat do poriadku travenie a tu mikrofloru v crevach, tak ju mozes aj pri zapche a aj pri opacnom pripade, pri hnacke uzivat. vie pomoct pri oboch tychto problemoch.

freduska55

Sestra ju tiez dava malemu, ked ma nejake taketo problemy. On to mava zvacsa kvoli skolke, lebo nie je prave nadseny tym, ze tam musi chodit, stresuje sa a potom ma z toho taketo problemy. Je super, ze je vlaknina bez chuti, ze mu to moze hocikam primiesat a nevsimne si to. Lebo neviem ako inak by ho donutila nieco taketo spapat alebo teda vypit.

anhuijiuxin123

You are certainly right that the amount of fibre a child should consume is totaly dependant upon their age, it is always better to consult the doctor in order to understand the exact figure.
anhuijiuxinltd.com

Rav23n

Ja by som zase odporucil optifibre, moja mala ma dva roky vmiesame jej to do jedla a ani nevie ako spapá vlakninu. vybavene!