Hračky z Happy Meal budú ekologické! Spoločnosť predstavila svoj ďalší významný ekologický záväzok

Táto diskusia patrí k článku: Hračky z Happy Meal budú ekologické! Spoločnosť predstavila svoj ďalší významný ekologický záväzok
Hračky z Happy Meal budú ekologické! Spoločnosť predstavila svoj ďalší významný ekologický záväzok

Udržateľnosť a šetrný prístup k životnému prostrediu je vo viacerých oblastiach podnikania pre spoločnosť McDonald's dlhodobým globálnym záväzkom. Jedno z ďalších udržateľných riešení známej spoločnosti sa dotkne hračiek v obľúbenom Happy Meal menu. Spoločnosť sa zaviazala, že do roku 2025 prejde na tzv. udržateľný program hračiek. Aktuálne v reštauráciách McDonald's na Slovensku dochádza k postupnému dopredaju súčasných hračiek, ktoré v blízkej budúcnosti nahradia ekologické varianty, a tak znížia spotrebu plastu až o 90 %.

HealthyHarvest

Healthy Harvest Conglomerate is one of Durban's most committed orange suppliers. We offer a large selection of oranges and can supply them to a variety of customers in South Africa.
healthyharvesthub.com

sirmia26

potom to netreba zbytocne kupovat, ked sa s tym nezahraju. co mam synovcov, tak praveze ich ani nezaujima to jedlo, oni len hracku hracku a s tym sa vedia prehrat nie ze den ale aj par mesiacov a to je uz co povedat si myslim pri malych detoch.

elza_2322

tak s takymi hračkami sa moje deti nehraju. Mam male deti, takže dostanu velke hračky, teraz si oblubili obriu stavebnicu tehličky a je to lepšie ako tato hračka