Favorit zdravého trávenia – vláknina

Táto diskusia patrí k článku: Favorit zdravého trávenia – vláknina
Favorit zdravého trávenia – vláknina

ODPORÚČAME Myslite na svoje zdravie na FacebookuBRATISLAVA 18. septembra (ZDRAVIE.sk cez WEBNOVINY) – Jej pozitívne účinky v metabolizme boli známe už v biblických časoch, no jej význam pre zdravie sa začal skutočne doceňovať až dnes. Hoci má vláknina veľmi nízku výživovú hodnotu, v procese trávenia je nenahraditeľným pomocníkom. Vedci sa domnievajú, ...

sirmia26

tak da sa isto aj tam, ale co je tu tato vlaknina spominana, tak tu vies kupit bez problemov v lekarni, bez problemov pisem preto, lebo nie je na predpis, takze nebudes kvoli tomu behat doktorke alebo vyvolavat, nech ti ju predpise. normalne je volnopredajna. a dokonca sa da aj objednat z nejakych eshopov, vyskusaj si pozriet, lebo to presne neviem, ze ktore vsetky ju maju v ponuke.

naty_gresova

Sirmia26 a kde ju tak zvykneš kupovávať? Čo som pozerala vlákniny kadejaké, tak to mali zväčša len v tých takých zdravých obchodoch alebo potom boli na objednávku.

sirmia26

tak ono vlaknina sa neuziva kvoli vyzivovej hodnote, ale s tym, ze chceme napomoct, aby nam travenie lepsie fungovalo alebo sa zbavit nejakych tych zaludocnych a crevnych problemov. co sa tu spomina tato vlaknina, tak tu mavam doma ako sucast lekarnicky uz dlhu dobu.