bolesť svalov a celkova unava

Príspevok v téme: bolesť svalov a celkova unava
Barney

Ahojte. Skúste mi niekto poradiť, lebo už fakt neviem :(
asi od oktobra mi začali bolesti nôh a ruk. v tom čase som bol aj na gastro vyšetreni kde mi zistili lahky zapal pazeraku , preto som bolest nôh nejak neriešil kedže som myslel, že to spolu suvisi. na kontrole pri gastro mi ale p. doktor povedal, že bolest s pažerakom nesuvisi. na pár týždňov som mal pocit, že to prešlo ale vrátilo sa to. cítim sa stále unavený, bolia ma nohy a celkovo moja kondícia išla rapídne dolu. kedže som aktívne športoval. išiel som skúsiť aj teraz čo to spraví a nepodal som ani polovičný výkon a 3 dni som cítil celé telo. neviem za kým ísť, všeobecná mi dala výmenný lístok na reumatologiu ale kym tam dostanem nejaký termín...:(

LostVanilla

Úplne súhlasím ahajaaj. Musíte skontrolovať svoje telo na infekcie, skontrolovať krv a možno aj vybaviť test

ahjajjaj

ahoj, bolesť svalov a celková únava sú príznakmi vírusového alebo bakteriálneho ochorenia. Dobre by bolo si dať spraviť vyšetrenie krvi na sedimentáciu a vyšetrenie moču. Konkrétne, či nejde o nejaký zápal. Dobre by bolo výter z hrdla a z nosohltana poslať na bakteriologické. Je možné, že by si potreboval nasadiť antibiotiká. So športom počkaj, kým budeš zdravotne ok.

tpeyh

TPR (Thermoplastic Rubber) is a compound made of a variety of plastics and rubber. It is very versatile and is used in manufacturing a variety of different products that you use in your daily life. Tpeyh is one of the biggest TPR Manufacturer in China providing high quality products to a number of big companies out there.

tpeyh.com