Trápi vás alebo vaše deti nepríjemná zápcha? Týchto 7 tipov vám pomôže zbaviť sa jej!

Táto diskusia patrí k článku: Trápi vás alebo vaše deti nepríjemná zápcha? Týchto 7 tipov vám pomôže zbaviť sa jej!
Trápi vás alebo vaše deti nepríjemná zápcha? Týchto 7 tipov vám pomôže zbaviť sa jej!

Nevhodná strava, stres, zlý pitný režim, nedostatok pohybu a mnohé ďalšie faktory narušujú prirodzenú funkciu nášho hrubého čreva, čo sa môže prejaviť zápchou, u dospelých aj u detí. Ako si prirodzene pomôcť, aby vám zápcha neznepríjemňovala každodenný život?

masajasa

Tak to je ten lepsie pripad. Akoze ani nepotrebujem objednavat odniekial, mne staci aj to, ze sa da normalne kupit v lekarni, ze je volnopredajna. A myslis, ze v kazdej lekarni ju zozeniem? Lebo uz sa mi aj tak stalo, ze kvoli liekom som musela cele mesto obehat, kym som v niektorej lekarni zohnala.

NatalkaBS

Mala by som otázku, čo sa užívania týka. Dávate si vlákninu, len keď vás trápia nejaké problémy, alebo ju užívate aj len tak ako prevenciu, to nazvime. Myslím si, že by sa mala užívať pravidelne, ale nemusí to tak byť pri každom produkte, že výrobca odporúča takéto užívanie.

marcka_64

Nepotrebuješ predpis. To je podľa mňa dosť veľká výhoda, lebo teraz už aj dosť ani nie že liekov a liečiv ale takýchto doplnkov je na predpis. Normálne kúpiš v lekárni, alebo sa dá aj objednať z niektorých eshopov. Len to ti teda neviem povedať, že presne odkiaľ, lebo ja som zatiaľ zakaždým v lekárni kupovala.

masajasa

A kde ju dostanem kupit? Reku ci je normalne volnopredajna alebo potrebujem k nej predpis do dr. Tej mojej je tazko sa dovolat a nie to tam chodit este kvoli tomu.

marcka_64

Môžem potvrdiť, tiež ju mám vyskúšanú a osvedčila sa nám doma všetkým, keď sme mali nejaké problémy. Už som si zvykla ju mať doma stále, že keby niečo.

TimOteJ

Za seba odporúčam jednoznačne vlákninu ,napr optifibre. Moja žena to pridáva do každého možného jedla a chuť sa nezmení ani konzistencia .